1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΕΚΤΗ Η ΕΦΕΣΗ

ΔΕΚΤΗ Η ΕΦΕΣΗ

 Δεκτή έγινε η έφεση της Έβερτον για αφαίρεση της ποινής των 3 αγωνιστικών για την κόκκινη κάρτα που είδε ο Dominic Calvert-Lewin στο παιχνίδι κυπέλλου με την Κρίσταλ Πάλας.

 Ο επιθετικός, της ομάδας, θα έπρεπε να λείψει για τρεις αγώνες για το φάουλ στον αμυντικό της Πάλας, Clyne, που οδήγησε στην πρώτη κόκκινη κάρτα στην καριέρα του. Ο διαιτητής Chris Kavanagh αρχικά δεν έκανε καμία ενέργεια, αλλά όταν το VAR του ζήτησε και εξέτασε το περιστατικό στην οθόνη του γηπέδου έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Calvert-Lewin στο 79ο λεπτό. Η αφαίρεση της ποινής σημαίνει ότι ο 26χρονος Άγγλος φορ θα είναι διαθέσιμος για το παιχνίδι με την Άστον Βίλα αλλά και τον επαναληπτικό του παιχνιδιού του Κύπελλου με την Κρίσταλ Πάλας στο Goodison park. 

 Ο Sean Dyche μετά τον αγώνα είχε κάνει μια αιχμηρή δήλωσε «Δεν έχω ιδέα για ποιον λόγο υπάρχει αυτή η οθόνη. Κάθε οπαδός πρέπει να σκέφτεται “ποιο είναι το νόημα; Όλοι γνωρίζουμε το αποτέλεσμα, θα συμφωνήσουν με όλα όσα τους λένε. Η πιθανότητα να ανατραπεί η απόφαση του VAR είναι ελάχιστη, οπότε γιατί να ασχοληθώ; Είμαι οπαδός [του VAR], αλλά όλοι γνωρίζουμε ότι χρειάζεται τακτοποίηση. Νόμιζα ότι είχε τακτοποιηθεί, αλλά φαίνεται ότι έχει κάνει λίγο πίσω. Παραμένω οπαδός, αλλά έχει αρχίσει να δοκιμάζει την υπομονή μου».

αφησε ενα σχολιο