1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο DYCHE

ΔΕΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙ Ο DYCHE

 Η Έβερτον υποχώρησε στην ζώνη του υποβιβασμού μετά την ισοπαλία με την Κρίσταλ Πάλας αλλά και την νίκη της Λέστερ επί της Γούλβς ο Sean Dyche όμως δεν δείχνει να ανησυχεί και τονίζει ότι αυτό που έχει σημασία είναι η θέση της ομάδας στο τέλος του πρωταθλήματος.

 Ο Άγγλος τεχνικός δήλωσε: “Είναι απλά η πραγματικότητα, αυτός είναι ο βαθμολογικός πίνακας του πρωταθλήματος. Δεν ασχολούμαι με αυτό μέχρι το τέλος. Το πιο σημαντικό είναι η θέση μας στο τέλος της σεζόν. Τίποτα δεν σημαίνει τίποτα εκτός από αυτό. Το ενδιάμεσο είναι το επίπεδο απόδοσης, η φυσική κατάσταση των παικτών, η οργάνωση, η στρατηγική, η διαδικασία που ακολουθούμε για να βεβαιωθούμε ότι η βαθμολογία είναι η κατάλληλη για εμάς.”

 Ο Dyche συνέχισε λέγοντας “Ελπίζω εμφανίσεις σαν αυτή να μπορούν να κρατήσουν την Έβερτον ψηλά, το πιο δύσκολο πράγμα να μετρήσεις όταν τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλεις είναι η πραγματικότητα των αντιπάλων. Αυτοί (στην Πάλας) είχαν μόλις κερδίσει τρία στο τρία παιχνίδια. Μπαίνουν στην έδρα τους νιώθοντας δυναμικά, νιώθοντας υπέροχα, νιώθοντας έτοιμοι να παίξουν με λίγη περισσότερη ελευθερία, έχοντας πόντους στην βαθμολογία. Το να μπω και να το αναλάβω και να είμαι τόσο ασφαλής όσο ήμασταν, ήμουν ευχαριστημένος με αυτή την πλευρά των πραγμάτων. Εξακολουθώ να πιστεύω ότι μπορούμε να παίξουμε καλύτερα, νομίζω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε περισσότερες ευκαιρίες.Έχουμε τραυματισμούς, είχαμε τραυματισμούς, έχουμε τιμωρίες.”

  Σε σχέση με την απόφαση του διαιτητή να αποβάλει τον Holgate  στο 80ο λεπτό είπε:Έδωσε στους παίκτες την ευκαιρία να δείξουν ότι έχουν ό,τι χρειάζεται για να πάρουν ένα αποτέλεσμα. Αναπόφευκτα παίρνεις δύο κίτρινες και πρέπει να φύγεις. Στην δεύτερη, έχει σχεδόν πάρει την μπάλα, έχει αγγίξει την μπάλα, αλλά το πόδι του έχει κάπως γλιστρήσει πάνω από την κορυφή της μπάλας. Μπορώ να καταλάβω γιατί το δίνει ο διαιτητής, αλλά σε μια άλλη μέρα μπορεί και να ξεφύγεις με αυτό.

  Όμως ο σχηματισμός ήταν καλός, η δέσμευση σε αυτό ήταν επίσης καλή. Ήμασταν στα πρόθυρα να βρούμε μια στιγμή, αλλά δεν τη βρήκαμε ακριβώς. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί με αυτή την απόφαση. Μερικές φορές το πιο δύσκολο πράγμα στο ποδόσφαιρο είναι το τίποτα. Όταν μένεις με 10, δεν είναι εύκολο εδώ ούτως ή άλλως. Είχαν μια δύσκολη πορεία πριν κερδίσουν τρεις, αλλά γενικά είναι ένα δύσκολο μέρος για να παίξεις. Είναι σε καλή φόρμα και τους κρατήσαμε σε πραγματικές ελάχιστες ευκαιρίες είχαν μία ευκαιρία από απόσταση, ο Jordan (Pickford) έκανε μια πολύ καλή απόκρουση. Αλλά κρατήσαμε την άμυνα μας , αμυνθήκαμε καλά. Σκέφτηκα ότι ο τερματοφύλακας μας και οι δύο κεντρικοί χαφ έπαιξαν καλά. Η δέσμευση για αυτό στο τέλος ήταν καλή. Παίζεις με 10, δεν είναι εύκολο. Κέρδιζαν κόρνερ , αλλά το αντιμετωπίσαμε καλά.”

 

αφησε ενα σχολιο