1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Δεν μου αρέσουν οι

Δεν μου αρέσουν οι εθνικές ομάδες

 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κάθε δύο μήνες έχουμε διακοπή πρωταθλημάτων για τις Εθνικές ομάδες. Πολλοί από τους ποδοσφαιριστές γραφούν στους λογαριασμούς τους για αυτό και πόσο δύσκολο είναι το πρόγραμμα των αγώνων.

Ζούμε λοιπόν και εμείς τέτοιους είδους καταστάσεις. Δεν ξέρω αν πρέπει να χαρώ ή όχι για το γεγονός ότι μόλις εφτά παίκτες αποχώρησαν με το κάλεσμα των εθνικών ομάδων. Onana για τους αγώνες με την εθνική ομάδα του Βελγίου που δυστυχώς παρόλο που δεν αγωνίστηκε στο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο την Σερβία γύρισε με τραυματισμό μυικό βέβαια και δεν δείχνει όμως να είναι τόσο σοβαρός. Οι Pickford για την εθνική Αγγλίας και ο  Jarrad Branthwaite με την εθνική αλλά under 21s.  Ο Nathan Patterson ο οποίος αγωνίστηκε χθες για 79 λεπτά στο 2-2 της Σκωτίας με την Γεωργία.

 Ο Youssef Chermiti έφυγε και αυτός για την εθνική Πορτογαλίας under20s όπως και ο μικρός Zan-Luk Leban Σλοβενος under21s για το φιλικό παιχνίδι με την Τουρκία.

Idrissa Gana Gueye είναι ο τελευταίος παίκτης που θα αγωνιστεί με την Σενεγάλη για το παγκόσμιο κύπελλο του 2026 παρακαλώ ενώ έχουμε 2023.

Evertonians are born not manufactured

αφησε ενα σχολιο