1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΗΛΩΝΕΙ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ

ΔΗΛΩΝΕΙ ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ Ο ΓΚΑΡΝΕΡ

Ευθύς και περιεκτικός ήταν στις δηλώσεις του ο Τζέιμς Γκάρνερ, ακολουθώντας την ήττα του Σαββάτου από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Μπορεί να πήρε λίγα λεπτά συμμετοχής ερχόμενος ως αλλαγή στο ματς κόντρα στην πρώην ομάδα του, παρόλα αυτά δηλώνει πολύ έτοιμος για τη συνέχεια του πρωταθλήματος. Αναλυτικά ανέφερε:

“Γίνομαι πιο δυνατός κάθε εβδομάδα και προπονούμαι κάθε μέρα, πράγμα που βοηθάει. Στα δύο τελευταία παιχνίδια μπήκα, οπότε γίνομαι πιο δυνατός και τώρα πιέζω για να ξεκινήσω.

“Είχα ένα μικρό κάταγμα καταπόνησης και έμεινα εκτός για τρεις μήνες περίπου. Δεν είχα ποτέ τέτοιο τραυματισμό, οπότε για μένα ήταν δύσκολο.

“Δεν έχω τραυματιστεί ποτέ, οπότε το να μην μπορώ να παίξω και να προπονηθώ ήταν δύσκολο. Τώρα είμαι ξανά σε φόρμα και ανυπομονώ να ξεκινήσω.

“Ο προπονητής έφερε κάποιες νέες ιδέες και έναν νέο τρόπο παιχνιδιού, και νομίζω ότι μπορείτε να το δείτε με κάποια από τα αποτελέσματα που έχουμε πάρει.

“Έχουμε έρθει αντιμέτωποι με μερικές από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Το Σάββατο ήταν προφανώς μια δύσκολη μέρα, αλλά συνολικά ήταν καλή.

“Του μίλησα λίγο. Με έχει παρακολουθήσει πολύ και το ίδιο και το επιτελείο, οπότε ελπίζω να ξέρουν ότι είμαι ένας αξιοπρεπής παίκτης και ότι μπορώ να προσθέσω αξία στην ομάδα”.

αφησε ενα σχολιο