1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ

 Οι φίλοι της Έβερτον προετοιμάζονται για άλλη μια διαμαρτυρία ενόψει του αγώνα με τη Λιντς Γιουνάιτεντ, αυτό το Σαββατοκύριακο.Την ίδια στιγμή οι Αμερικάνοι που διαβάζαμε να ενδιαφέρονταν για να αγοράσουν ποσοστό μειοψηφίας στην ομάδα, στρέφονται προς την Τότεναμ.

  Οι οπαδοί της Έβερτον θα πραγματοποιήσουν ξανά πορεία πριν τον αγώνα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας ενάντια στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου έξω από το Γκούντισον Παρκ πριν την έναρξη του παιχνιδιού με την Λιντς Γιουνάιτεντ το Σάββατο. Οι οπαδοί έκαναν το ίδιο νωρίτερα αυτό το μήνα πριν από τη νίκη με 1-0 εναντίον της Άρσεναλ, καθώς συνεχίζουν να ζητούν σαρωτικές αλλαγές στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδα .

  Η MSP του Jahm Najafi, ο οποίος μέχρι πρόσφατα ήταν ιδιοκτήτης της ομάδας Μπάσκετ του NBA, Phoenix Suns, πρόκειται να καταθέσει προσφορά 3,75 δισ. δολαρίων (3,1 δισ. £) για την εξαγορά της Τότεναμ, σύμφωνα με τους Financial Times. Τα νέα είναι ακόμα ένα πλήγμα στις ελπίδες της Έβερτον για επένδυση από την Αμερικάνικη, MSP Sports Capital με την οποία υπήρχαν συνομιλίες για αγορά μειοψηφικού πακέτου μετοχών της ομάδας τις τελευταίες εβδομάδες.

αφησε ενα σχολιο