1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Δρόμο άλλαξε ο αέρας……

Δρόμο άλλαξε ο αέρας……

Θα ξεκινήσω μετά το αρχιδ….το διπλό στο Villa Park με τους στίχους από το τραγούδι του Σωκράτη Μάλαμα τους οποίους έχει γράψει η  Φωτεινή Λαμπρίδη.

Δρόμο άλλαξε ο αέρας λοιπόν και φυσάει με στην ψυχή τον οπαδών της Εβερτον και σηκώνονται τα φύλλα και χορεύει το κορμί. Νομίζω μετά την χθεσινή εμφάνιση όλοι λίγο ή πολύ έχετε μπει στο μουντ το δικό μου. Η ομάδα έχει δυνατό ρόστερ και δεν είναι για να παλεύει με Λουτον-Μπόρνμουθ-Σεφιλντ για την σωτηρία. Σεργιανίζω λοιπόν στις θέσεις πάνω από την δεκάδα και γιατί όχι ανάστροφα σε σχέση με τα ρεύματα και τους υπόλοιπους συνοπαδούς  για την θέση στην Ευρώπη. Σε ένα παιχνίδι λοιπόν που άνετα θα μπορούσε να είναι 0-3 στο ημίχρονο Τα ζαχαρωτά έδειξαν τα δόντια τους για τα καλά. Επίσης φάνηκε ότι η ομάδα δουλεύει στις προπονήσεις πολύ. Και τι εννοώ. Την αλλαγή του συστήματος σε 3-5-2 και την απόδοση που είχε η ομάδα. Ξαφνικά έπιασε ”στον ύπνο” τον κύριο Εμερι και οι Χωριαταρέοι δεν μπορούσαν να καταλάβουν τι γίνεται μέσα στον αγωνιστικό χώρο στο πρώτο ημίχρονο. Περίμενε τρείς στο κέντρο και ο Dyche είχε δύο χαφ και Harisson Danjuma στα άκρα.

Δρόμο άλλαξε ο αέρας και τραβάει για τον γκρεμό  γιατί δεν είναι καθόλου απίθανο επειδή ο κόσμος της ομάδας είναι πικραμένος με μια ήττα να βρεθείς πάλι  στο πουθενά και στην γκρίνια. Η απόδοση των παικτών όμως τι παιχνιδάρα έκαναν Garner-Onana-DCL όπως και η  απίστευτη  φυσική κατάσταση της ομάδας εμένα προσωπικά με αφήνουν σε μια ήσυχη και ήρεμη κατάσταση. Τα επόμενα παιχνίδια εντός έδρας με την συγκεκριμένη φόρα που έχει πάρει η ομάδα θα την βοηθήσουν ακόμη περισσότερο.

Το πρόβλημα λοιπόν στην ομάδα τα τελευταία χρόνια ήταν το επιθετικό κομμάτι και φέτος στα τελευταία 4 ματς έχουμε βάλει 7 γκολ. Σίγουρα βοηθάει το γεγονός ότι φέτος έχουμε δύο επιθετικούς και όχι  έναν κάτι σαν επιθετικό Μοπέ και τον Κάλβερτ μονίμως τραυματία. Αλλά και το ότι η ομάδα επιτέλους θεωρώ ότι και να γίνει από εδώ και πέρα δεν θα τρώει ντόρτια από ομάδες τύπου Αστον Βίλα που είναι φυσικά πολύ καλή και δεν θα την κερδίσουν πολλοί μέσα στο Villa Park για αυτό και αναφέρω ότι βγάλαμε αρχιδ…το διπλό και η  ομάδα θα διεκδικεί την νίκη σε κάθε παιχνίδι. Έχουμε βρεί τα πατήματα μας και η ψυχολογία των παικτών βρίσκεται στα ύψη αλλά και θα πρέπει να παραμείνει έτσι. Το κακό είναι ότι μετά τα δύο παιχνίδια εντός πριν το παιχνίδι με την μικρή ομάδα της πόλης έχει πάλι διακοπή για τις εθνικές. Και είναι άσχημο όταν μια ομάδα έχει βρει ρυθμό και φορμαρίζεται να υπάρχει διακοπή. Ξέφυγα πάλι πολύ μακριά πήγα. Νίκη το σάββατο με πίεση και ρυθμό. Δεν σταματάμε γιατί…

Nil Satis Nisi Optimum

αφησε ενα σχολιο