1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Είσαι ο…και λέγεσαι…

Είσαι ο…και λέγεσαι…

Ονομάζεται Jamie Darryl O’ Harra γεννηθείς στις 25 Σεπτεμβρίου του 1986 στο Dartford της Αγγλίας.

Θα μου πείτε γιατί κάνω αναφορά σε ένα όνομα που αρκετοί δεν γνωρίζουν και δίνω τόσα στοιχεία… ΕΞΗΓΟΥΜΑΙ λοιπόν…

Θα μιλήσω με τον δικό μου κλασικό καυστικό τρόπο… Αυτή η δημοσίευση μπορεί να είναι και μία απάντηση σε ότι ανέφερε την Κυριακή αυτός!

Λοιπόν αγαπημένα μου ζαχαρωτά, αυτός ο άνθρωπος, όντας δημοσιογράφος (χαχαχαχα) στο talksport αναφέρθηκε στον αγώνα της ΕΒΕΡΤΟΝ κόντρα στην ΜΠΡΑΙΤΟΝ και είχε το θράσσος εν μέρη πλην σαφώς να κοροιδέψει τον Dyche.

Σε live επικοινωνία στην εκπομπή του, απάντησε σε ένα SMS ενός φιλάθλου της Έβερτον που μίλησε για την ομάδα του λέγοντας ο φίλαθλος ότι “απογοητεύτηκα με την αμυντική συμπεριφορά μας και με τις λάθος αλλαγές που έκανε στη διάρκεια του παιχνιδιού με αποτέλεσμα να ισοφαριστούμε στο τέλος, όμως παρόλα αυτά η ομάδα είναι καλή και ευελπιστώ ότι θα βρισκόμαστε στο TOP 10 της Premier League φέτος”

Και ο άνθρωπος αυτός (Ο’ Χάρα) είχε τη δική του άποψη ως απάντηση στον φίλαθλο, τι είπε; “Πιστεύω ότι ένας καλός προπονητής ή ένας μεγάλου επιπέδου προπονητής, πρέπει να γνωρίζει και να παίρνει σωστές αποφάσεις στη διάρκεια του παιχνιδιού. Ενώ άλλοι προπονητές κάνουν αλλαγές εκ του ασφαλούς χωρίς πολλά ρίσκα, όπως ο Σον Ντάις.”

Στη συνέχεια ανέφερε γελώντας για τον φίλαθλο ότι “Τοπ 10; Πρέπει να είσαι υπεραισιόδοξος, μου κάνεις πλάκα έτσι; Δεν έχετε καν καλή ομάδα, οκ είστε απλά καλά, (you are alright είπε ακριβώς) δες λίγο ποιες ομάδες είναι στο Τοπ 10, εδώ η Τσέλσι είναι εκτός 10αδας και θα μπει η Έβερτον; Είστε καλύτερη ομάδα από την Τσέλσι για να πιστεύεις ότι θα μπεις στη δεκάδα;” Γελώντας ξανά είπε στον φίλαθλο ότι δεν μπορώ να καταλάβω την αισιοδοξία σας σαν οπαδούς και στο τέλος βλέπετε κατάματα την αλήθεια. Ναι δεν θα υποβιβαστείτε αλλά ως εκεί.”

Ας αναφερθώ εγώ προσωπικά, σε αυτό τον άνθρωπο που είναι οπαδός της Τότεναμ και μπράβο του. Ας ασχολειθεί όμως με τα κοινά της ομάδας του και όχι να κοροϊδεύει και να υποτιμά άλλες ομάδες. Γιατί και η “μεγάλη” Τότεναμ, δεν είναι δα και τίποτα σπουδαίο. Έτσι;

Όχι δηλαδή να δούμε τι τίτλους έχει τα τελευταία χρόνια…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 1961

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 1991

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΛΙΓΚ ΚΑΠ 2008

ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ 1984

Α ναι σωστά το 2009 κατακτήσατε και το Barclays Asia Trophy στην Κίνα! ΕΥΓΕ….Congratulations…Όχι αστεία τώρα… Πατώντας στο Google στην αναζήτηση O hara μου βγάζει τη Mauren O Hara (Αμερικάνα ηθοποιός και τραγουδίστρια) και την Catherine O Hara (αμερικάνα ηθοποιός). Ο μεγάλος JAMIE που είναι άραγες; Χμμμμ

Άκου Τζέιμι κάτι, ασχολείσου με την ομάδα σου, ασχολείσου με το celebrity big brother, ασχολείσου με το talksport και άσε την Έβερτον απ’έξω…Τσάμπα σάλιο χαλάς…Γιατί και εγώ μπορώ να υποτιμήσω την ομάδα σου με την αντίστοιχη Άρσεναλ. Αξίζει να είσαι δίπλα σε αυτή την κολοσαία ομάδα ως Τότεναμ; Με τους άπειρους τίτλους; Αν το πάμε οπαδικά ΟΧΙ ούτε καν, αν το πάμε ποδοσφαιρικά για φέτος ΝΑΙ… Βούτα τη γλώσσα σου πριν μιλήσεις…

Έγινες ρόμπα σε όλα τα αγγλικά ταμπλόιντς, ντροπή λίγο…

Έχεις και 152.000 followers στο insta… Cool λίγο 😉

αφησε ενα σχολιο