1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Απογοήτευση το 1-1

Απογοήτευση το 1-1

Δεν ήταν απογοήτευση γιατί δεν κερδίσαμε, ούτε γιατί φάγαμε αυτογκόλ που ήταν και πολύ τυχερό ακόμη ούτε και το 50άρικο που χρωστάω στον πατέρα μου που με ρώτησε ”Ελικόπτερο θα κερδίσετε το Σάββατο να βάλω 10 ευρώ?” Ανοίχτηκα και εγώ και του λέω βάλε 50 μπαμπά θα κερδίσουμε. 

 Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό το 20%80% κατοχής που υπήρχε στο παιχνίδι.  Δεν μπορεί η ομάδα μας να ανοίγει το σκόρ στο 7′ λεπτό με τον Μικολένκο παρακαλώ και μετά να παίζουμε σαν δεν ξέρω και εγώ τι…. Άγραφός νόμος του ποδοσφαίρου είναι αυτός. ¨οταν κλείνεσαι πίσω 90 ‘ λεπτά κάποια στιγμή θα το φας το γκολ με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Φυσικά και μου αρέσει που η ομάδα μας έχει πολύ καλή αμυντική λειτουργία και που οι αντίπαλες ομάδες δεν έχουν και πολλές ευκαιρίες απέναντι μας όσο και να είμαστε κλεισμένοι. Αλλά έβλεπε από τα αριστερά έγιναν δύο φάσεις με τον Mitoma και ο Young μετά το 60′ δεν μπορούσε να ανταποκριθεί γιατί δεν είχες την μπάλα καθόλου στην κατοχή σου και μονίμως όλοι οι παίκτες έπρεπε να κινούνται και να τρέχουν. Κάνε βρε άνθρωπε του Θεού αλλαγή αλκοολικό θα με καταντήσεις.

Ένα παιχνίδι που όπως ξεκίνησε η Εβερτον έλεγες καλά πάμε καλως τα παιδιά μυρίζει σ.σ 3-0. Φάσεις ιδιαίτερες δεν είχε η Μπραιτον ούτε φυσικά και εμείς. Βαρετό το παιχνίδι μέχρι εκεί που δεν πάει. Το ημίχρονο τελείωσε χωρίς να αξίζει να σχολιάσει κάποιος κάτι. Κάπως έτσι ξεκίνησε και το δευτερο ημίχρονο. Ήταν τόσο βαρετό που 3 μέρες πριν δεν θυμάμαι τίποτα από το παιχνίδι. Μόνο μια ευκαιρία της Μπραιτον που δεν πήγε τέρμα και το αυτογκολ.  Ο Ιταλός με το που ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο έκανε αλλαγή τον Lallana που δεν έκανε τίποτα στο πρώτο ημίχρονο Στο 68′ άλλαξε τον επιθετικό του και φρέσκαρε το κέντρο του και στο 79 έβγαλε Μilner και έβαλε έναν επιθετικό μέσο τον Buonanotte, δηλαδή μέχρι το 80′ είχε κάνει 3 αλλαγές στο κέντρο του. και τον επιθετικό. O Dyche μάλλον έχει πρόβλημα δεν πιστεύει στο υπόλοιπο ρόστερ για αυτό και έκανε αλλαγές στο 90′. Να πω την αμαρτία μου το κέντρο δεν μπορούσε να το αλλάξει αφού Ονανα ήταν τραυματίας αλλά ο Patterson θα μπορούσε να παίξει από νωρίς. Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω την λογική του. Χάθηκαν 2 βαθμοί που για μένα που έχω στόχο κάτι καλύτερο από το να έχω σωθεί από φεβρουάριο. Δεν έχει να ασχοληθώ περισσότερο με το παιχνίδι.

Next stop το Σάββατο στο Selhurst Park με αντίπαλο την Crystal Palace.

Evertonians are born not manufactured

 

 

 

αφησε ενα σχολιο