1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Το λιγότερο που θα

Το λιγότερο που θα μπορούσαμε να κάνουμε…..

Έχει διαρρεύσει από το πρωί μια σκέψη της διοίκησης, που με το που έτυχε να την διαβάσω ένιωσα κάπως πως να το πω, απλά πολύ όμορφα.

Να δωθεί λοιπόν το όνομα της Νότιας πλευράς του καινούργιου γηπέδου στον αείμνηστο Bill Kenwright. Είναι το λιγότερο που θα μπορούσε η διοίκηση να κάνει για ένα οπαδό της ομάδας καθώς η αγάπη που είχε για την Εβερτον τον οδήγησε στην αγορά της ομάδας τον Οκτώβριο του 1989.

Ένας άνθρωπος ο οποίος δεν ήταν δισεκατομμυριούχους. Ένας σπουδαίος θεατρικός παραγωγός που απλά προσπάθησε να κάνει το όνειρο του πραγματικότητα. Μπορεί η Εβερτον υπο την κατοχή του να μην είχε πολλούς τίτλους παρα μόνο  την χρονια 94-95 που κατακτήσαμε το FA Cup. Δεν σκεφτόταν με γνώμονα το καλό της ομάδας πάντα για αυτό και προς το τέλος υπήρχαν αντιδράσεις γύρω από το όνομα του. Όλη του η ζωή ;όμως ήταν η Έβερτον. Άνθρωπός με όραμα που έκανε ότι μπορούσε παρόλο που αγαπούσε το Goodison Park για την κατασκευή του καινούργιου γηπέδου.  Εγώ σαν απλός φίλαθλος το παίρνω το καινούργιο γήπεδο σαν κληρονομιά.

Μια κληρονομιά που θα φέρει στην ‘Εβερτον περισσότερα έσοδα και καλύτερες μέρες. Εγώ θα ήθελα βέβαια την αίθουσα συνέντευξης τύπου να ονομάσουν Bill Kenwright αλλά και αυτή η σκέψη της διοίκησης αν πραγματοποιηθεί με την Νότια πλευρά του γηπέδου θα με ευχαριστήσει.

 

R.I.P Bill Kenwright γιατί εσύ πραγματικά γεννήθηκες Εβερτον και δεν φτιάχτηκες στην πορεία.

Evertonians are born not manufactured

 

 

 

αφησε ενα σχολιο