1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ 2-0

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ 2-0 (6ΠΟΝΤΟ ΣΩΤΗΡΙΑΣ)

 Η Έβερτον πέτυχε μια τεράστιας βαθμολογικής σημασίας νίκη, απέναντι στην Νότιγχαμ Φόρεστ και πήρε απόσταση ασφαλείας 5 βαθμών από την ζώνη του υποβιβασμού.

 Οι μπλε ανέκαμψαν από την εξευτελιστική ήττα από την Τσέλσι και πέτυχαν μια σπουδαία νίκη από αυτές που χαρακτηρίζονται ως 6ποντα. Η ομάδα μας είχε την ευτυχία να βρει το γκολ χωρίς να είναι πολύ πιεστική, με ένα σουτ του Gueye έξω από την περιοχή. Η Φόρεστ θα μπορούσε να ισοφαρίσει αν ο Pickford δεν έκανε μια από αυτές τις εκπληκτικές επεμβάσεις που μας έχει συνηθίσει, στο σουτ του Wood από πολύ κοντά στο 40′.

 Η Νότιγχαμ Φόρεστ πίεσε και προσπάθησε να πετύχει ένα γκολ, διαμαρτύρεται και για πέναλτι που δεν της δόθηκε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Όμως όσο περνούσαν τα λεπτά η Έβερτον, έδειχνε να ελέγχει όλο και περισσότερο το παιχνίδι. Στο 76′ ένα σουτ του McNeil έξω από την μεγάλη περιοχή και η Έβερτον πέτυχε το 2-0 και την νίκη-ανάσα. Στις καθυστερήσεις ένα σοβαρό χτύπημα του Beto στο κεφάλι πάγωσε τους πάντες στο γήπεδο. Με τον Πορτογάλο φορ να βγαίνει με φορείο και οξυγόνο από το γήπεδο, μια και είχε πέσει αναίσθητος στον αγωνιστικό χώρο και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο. Ευτυχώς βγαίνοντας σήκωσε το χέρι του δείχνοντας ότι είναι σχετικά καλά.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

αφησε ενα σχολιο