1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 2-0 (ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ

ΕΒΕΡΤΟΝ-ΤΣΕΛΣΙ 2-0 (ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ)

 Η Έβερτον καθάρισε και την Τσέλσι και κατάφερε μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα όχι μόνο να μηδενίσει σχεδόν τους -10 βαθμούς που δέχτηκε αλλά να πάρει και απόσταση ασφαλείας από την ζώνη του υποβιβασμού.

  Μια Έβερτον που χαίρεσαι να την βλέπεις, που παλεύει σε κάθε τετραγωνικό του γηπέδου, που οι παίκτες της βγάζουν απίστευτο πάθος και καταπίνουν χιλιόμετρα. Μια Έβερτον που είναι ΟΜΑΔΑ και που την πνίγει το δίκιο για την παράλογη και εξοντωτική τιμωρία της Πρέμιερ λιγκ. Δεν υπάρχει καλύτερη φράση για να  χαρακτηρίσουμε αυτή την μαχητικότητα πέρα από την διάσημη φράση του Joe Royle “Τα σκυλιά του πολέμου”.

 Για ακόμα ένα παιχνίδι η Έβερτον ήξερε ακριβώς τι να κάνει στο γήπεδο, έδωσε χώρο στην Τσέλσι που μάταια προσπαθούσε να πετύχει κάτι Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας χτύπησε στην αντεπίθεση στο 55′ όταν ο McNeil έκανε την κάθετη μπαλιά ο Calvert-Lewin δεν κατάφερε να σκοράρει αλλά ο Doucoure που είναι σχεδόν πάντα εκεί που χρειάζεται νίκησε τον Santhez και άνοιξε το σκορ. Η φλύαρη Τσέλσι προσπαθούσε να πιέσει χωρίς σπουδαία αποτελέσματα. Κάπως έτσι φτάσαμε στις καθυστερήσεις για να έρθει ο 20χρονος Dobbin με ένα δυνατό αριστερό σουτ και να πετύχει στις καθυστερήσεις το τελικό 2-0.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

αφησε ενα σχολιο