1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ Η MSP

ΕΚΑΝΕ ΠΙΣΩ Η MSP – Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ

 Η MSP Sports capital σύμφωνα με χθεσινά και προχθεσινά δημοσιεύματα έκανε πίσω, στην αγορά της Έβερτον. Όμως όπως διαβάζουμε νέοι αγοραστές εμφανίζονται στον ορίζοντα.

 Η MSP ήθελε μια περίπλοκη συμφωνία που αφορούσε και την ομάδα αλλά και το νέο γήπεδο.Ένας όρος μέσα στην συμφωνία ήταν, τα δύο τρίτα της επένδυσης να πάνε προς τη θυγατρική εταιρεία του ιδιοκτήτη Farhad Moshiri, δηλαδή την Everton Stadium Development Co, που χρηματοδοτεί την ανέγερση του γηπέδου. Όμως ένας από τους δανειστές της Everton Stadium Development Co δεν συμφωνεί στην αλλαγή του μετοχικού σχήματος της εταιρίας και σύμφωνα με τους όρους του δανείου, μπορεί να ζητήσει άμεσα όλα τα χρήματα που δάνεισε πίσω. Οι δανειστές λένε ότι τα χρήματα που έδινε η MSP είναι λίγα σε σχέση με τις μετοχές που παίρνει. Έτσι η συμφωνία δεν προχώρησε.Παρόλα αυτά το δάνειο 100 εκατομμυρίων για το γήπεδο που έχει ήδη δώσει η MSP συνεχίζει να υφίσταται και μπορεί κάποια στιγμή συμφωνα με τους όρους του να της δώσει ποσοστό μέσα στην ομάδα.

 Η επόμενη μέρα αν και δεν δείχνει ευοίωνη για τα άμεσα οικονομικά της Έβερτον, αφού δεν θα μπει κανένα ποσό στην ομάδα και αυτό πιθανόν να δημιουργήσει προβλήματα στο μεταγραφικό παζάρι. Στο ιδιοκτησιακό όμως φέρεται να υπάρχουν και άλλοι συνομιλητές. Ο δημοσιογράφος του Skysports Alan Myers έγραψε στο twitter του για δύο εταιρίες. Ένας όμιλος της Βόρειας Αμερικής και μια εταιρεία της Ασίας που θέλουν να πάρουν ποσοστό στο σύλλογο και ελπίζουν ότι η προσφορά τους θα γίνει αποδεκτή την επόμενη εβδομάδα. Αλλά δημοσιεύματα όπως και ένα tweet του  Sacha Tavolieri επαναφέρουν την 777partners στο προσκήνιο.

 

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο