1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

ΕΛΠΙΖΕΙ ΓΙΑ ΝΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ

Ο Abdoulaye Doucouré δηλώνει ότι θα ήθελε πολύ να παρατείνει τη θητεία του στην Έβερτον και μετά τη λήξη του τρέχοντος συμβολαίου του το ερχόμενο καλοκαίρι, αλλά δεν είναι σίγουρος αν η Έβερτον θα ήταν διατεθειμένη να του προσφέρει νέους όρους.

Ο σύλλογος έχει οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του για έναν ακόμη χρόνο που θα τον κρατήσει στο Goodison Park μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και ο νεοφώτιστος διεθνής από το Μάλι ελπίζει ότι μπορεί να δεσμεύσει περισσότερο το μέλλον του στην ομαδα μας.

Ο Ντουκουρέ, που αποκτήθηκε με 20 εκατομμύρια λίρες από τη Γουότφορντ το καλοκαίρι του 2020, υπήρξε σημαντικό μέλος της ομάδας της Έβερτον και ήταν σχεδόν πάντα παρών όταν ήταν σε φόρμα και με το μεταγραφικό μπάτζετ του συλλόγου να περιορίζει τη δυνατότητα του Φρανκ Λάμπαρντ να ενισχύσει σημαντικά τη μεσαία γραμμή, θα στηριχθεί και πάλι πάνω του στην ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Μίλησα με τον σύλλογο. Ξέρουν τη θέση μου, δήλωσε ο Ντουκουρέ σύμφωνα με την Liverpool Echo. Θέλω να μείνω εδώ για πολύ περισσότερο.

Με ένα χρόνο να απομένει, θέλεις να ξέρεις τι συμβαίνει. Αλλά αυτή τη στιγμή όλα είναι λίγο ήρεμα. Ας δούμε πριν από το τέλος της μεταγραφικής περιόδου πώς μπορεί να αλλάξει. Ίσως ο σύλλογος έχει χρόνο να σκεφτεί για μένα και να δει πώς θέλει να σχεδιάσει μαζί μου στο μέλλον.

Μου αρέσει πολύ να βρίσκομαι εδώ. Θέλω να δεσμευτώ στον σύλλογο για το μέλλον. Για τρία ή τέσσερα χρόνια ακόμη. Απολαμβάνω την ατμόσφαιρα και έχω περισσότερα να δώσω στον σύλλογο. Ας δούμε αν ο σύλλογος έχει τους ίδιους προβληματισμούς με μένα και μπορούμε να συνεργαστούμε

αφησε ενα σχολιο