1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗN ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ;

ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΗN ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ;

 Η Έβερτον φέρεται να απέτυχε με πολλές προσφορές δανεισμού αλλά θα συνεχίσει να προσπαθεί, μέχρι να κλείσει σε λίγες ώρες η μεταγραφική περίοδος. Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Paul Brown  η Έβερτον θα αποκτήσει τουλάχιστον έναν παίκτη πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος.

   Η ομάδα παρά τις προσπάθειες της δεν κατάφερε να εξασφαλίσει δανεικούς παίκτες όπως ο Timothy Weah της Γιουβέντους και ο Hannibal Mejbri της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά εξακολουθεί να διερευνά επιλογές όπως ο Frank Onyeka (κεντρικός χαφ) της Μπρέντφορντ και ο Florentino Luis (αμυντικός χαφ) της Μπενφίκα. Ο δημοσιογράφος Πολ Μπράουν πιστεύει ότι η Έβερτον θα φέρει έναν νέο παίκτη ως δανεικό, καθώς επιδιώκει ενεργά να υπογράψει κάποιον παίκτη και έχει πολλές πιθανές συμφωνίες σε εξέλιξη.

  Ο δημοσιογράφος Paul Brown δηλώνει  σίγουρος ότι η Έβερτον θα αποκτήσει τουλάχιστον έναν παίκτη πριν κλείσει η μεταγραφική περίοδος. Ο δημοσιογράφος περιμένει ότι θα είναι μια συμφωνία δανεισμού και έχουν «δύο ή τρείς διαφορετικές περιπτώσεις που μελετούν» αυτή τη στιγμή, . Μιλώντας στο GIVEMESPORT, ο Μπράουν είπε… “Πιστεύω ότι η Έβερτον θα κάνει μια κίνηση αυτή την μεταγραφική περίοδο. Νομίζω ότι πραγματικά προσπαθούν να φέρουν κάποιον. Είναι προφανώς κάτω από πολλούς δημοσιονομικούς περιορισμούς. Αλλά νομίζω ότι θα κάνουν τουλάχιστον μία συμφωνία δανεισμού πριν από την λήξη της μεταγραφικής περιόδου. Ήταν αρκετά σαφές ότι αυτό προσπαθούσαν να κάνουν από τότε που άνοιξε το παράθυρο και όλοι το ξέρουν. Νομίζω ότι έχουν δύο ή τρεις διαφορετικές περιπτώσεις. Θα περίμενα να ξεκολλήσει μια από αυτές. Μπορεί να να είναι ό,τι μπορούν να αντέξουν οικονομικά, εκτός κι αν φύγει κάποιος και αν δεις κάποιον να φεύγει από την Έβερτον και έρθει μια αξιοπρεπής αμοιβή, νομίζω ότι μπορεί να συνεχιστεί το παιχνίδι και για άλλη μεταγραφή.”

 Να θυμίσουμε ότι η μεταγραφική περίοδος στην Αγγλία κλείνει στις 11:00 το βράδυ ώρα Αγγλίας 1:00 ώρα Ελλάδος.

αφησε ενα σχολιο