1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΕΞΑΛΛΟΣ Ο LAMPARD

ΕΞΑΛΛΟΣ Ο LAMPARD

 Ο Frank Lampard ήταν δικαίως έξαλλος με την απόφαση του VAR να μην καταλογίσει το πέναλτι και ούτε καν να δώσει την ευκαιρία στον διαιτητή να δει την φάση.

 Ο Άγγλος τεχνικός δεν μάσησε τα λόγια του και δήλωσε μετά το παιχνίδι “Η απόφασή του είναι απίστευτη. Είναι μια απίστευτη απόφαση. Μας στέρησε την ευκαιρία να πάρουμε αυτό που αξίζαμε. Αυτή ήταν απόφαση του VAR, ήταν του Chris Kavanagh. Είναι εντελώς στον Chris. Έχω μιλήσει με τους διαιτητές την ημέρα και ξέρουν ότι είναι πέναλτι. Η ερώτησή μου είναι λοιπόν αν ήταν οφσάιντ, δεν ήταν. Λοιπόν, είναι ο Chris Kavanagh. Ο διαιτητής δεν μπορούσε να το δει στο γήπεδο, ήταν στην άλλη πλευρά. Αυτό είναι εντάξει και ένας από τους λόγους που έχουμε VAR, για να έχουμε αυτά τα δευτερεύοντα μάτια. Δεν θα χρειαζόταν καν περισσότερα από πέντε δευτερόλεπτα για να δεις ότι ήταν πέναλτι. Το είδαν όλοι. Είτε έπρεπε να πει στον διαιτητή να το δώσει, είτε να πάει και να κοιτάξει να είναι ξεκάθαρος. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν το έκανε.

Ο τεχνικός  συνέχισε την επίθεση στον υπεύθυνο του VAR  “Έχουμε χάσει ενδεχομένως έναν βαθμό ενώ παλεύουμε για τη σωτηρία μας από έναν επαγγελματία που δεν μπορεί να κάνει σωστά τη δουλειά του και αυτό είναι εκπληκτικό. Θα περιμένω μέχρι τη δήλωση ή τη συγγνώμη ή οτιδήποτε άλλο κάνουν όταν δώσουν μια δήλωση για πράγματα που ήταν λάθος, αλλά δεν θα σημαίνει τίποτα. Είναι ανικανότητα να το κάνεις λάθος. Όποιος καταλαβαίνει το ποδόσφαιρο σε οποιοδήποτε επίπεδο… Ο Pep Guardiola θα ξέρει, οι οπαδοί της Σίτι θα ξέρουν, οι οπαδοί της Έβερτον σίγουρα θα ξέρουν  ότι ήταν το πιο ξεκάθαρο χέρι που μπορείς να δώσεις. Όλα τα κριτήρια τηρούνταν μπράτσο έξω, κάτω από το μανίκι . Περιμένω να τρέξει στην οθόνη και να το δώσει. Είναι ανικανότητα στην καλύτερη περίπτωση. Στη χειρότερη, ποιος ξέρει.”

Το πρόβλημα είναι ότι αυτός ο διαιτητής δεν είναι η πρώτη φορά που μεροληπτεί κατά της Έβερτον. Υπάρχει ένα ιστορικό σχετικά με την συμπεριφορά του γεννημένου στο Ashton under Lyne ένα προάστιο του ευρύτερου Μάντσεστερ, Chris Kavanagh. Υπάρχει το γκολ που ακύρωσε και στέρησε στην Έβερτον την νίκη τον Μάρτιο τους σε παιχνίδι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που έληξε 1-1 και μάλιστα απέβαλε και τον Ancelotti στο τέλος του παιχνιδιού. Φέτος το πέναλτι που δεν έδωσε στην Έβερτον στο παιχνίδι με την Τότεναμ νωρίτερα την φετινή σεζόν πιθανότατα στοίχισε στην ομάδα 2 βαθμούς . Με το κακό να τριτώνει χθες που από το VAR στέρησε ένα ακόμα πεντακάθαρο πέναλτι από την Έβερτον.

αφησε ενα σχολιο