1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η Έβερτον δήλωσε παρών.

Η Έβερτον δήλωσε παρών.

Είναι το δεύτερο τρίποντο στην 5η έξοδο για φέτος στο πρωτάθλημα. Τα 2 εκτός του κυπέλλου και προκρίσεις  δεν θα τα μετρήσω. Διπλό σε μία ομάδα πολύ δυνατή  στην έδρα της. Μια ομάδα που πέρσι κατέκτησε το Κονφερενς της Ευρώπης. Έχασε τον καλό της μέσο Rice αλλά θεωρώ ότι είναι πολύ πιο βελτιωμένη σε σχέση με την περσινή χρονιά από θέμα ρόστερ.

Δεν θα υποτιμήσω τα Σφυριά ούτε θα τα εκθειάσω κιόλας, αλλά έχει σημασία η Νίκη μας. Πλέον όλοι ξέρουν ότι η Εβερτον δεν χαρίζει κάστανα, ούτε είναι μια ομάδα που την κάνουν ότι θέλουν οι αντίπαλοι της όπως τα τελευταία χρόνια. Το περσινο παιχνίδι έληξε 2-0 περπατώντας για την Γουεστ Χαμ. Την Κυριακή η πιο σημαντική ευκαιρία των Σφυριών ήταν στο 87 ένα σουτ του Μπενραμά. Η ομάδα λοιπόν αποκτά ταυτότητα και οι Εβερτόνιανς αυτοπεποίθηση. Έχουν ακουστεί πολλά. συζητήσεις, γνώμες, απόψεις. Η δημιουργία αυτής της Εβερτον έχει όνομα. Ο κύριος Dyche λοιπόν είναι ο δημιουργός μιας ομάδας που δηλώνει παρών στην φετινή Πρέμιερ Λιγκ. Για τις εμφανίσεις  του Calvert-Lewin, ο ίδιος ο παίκτης δήλωσε ότι  νιώθει πιο σίγουρος λόγο του προπονητή του που πήρε την ευθύνη πάνω του για την απουσία του . Για τις εμφανίσεις του και στο επίπεδο το οποίο βρίσκεται και ο Ντουκουρέ επίσης τα καταλόγισε σε αυτόν λέγοντας, ότι όλο αυτό γίνεται εξαιτίας του κυρίου Dyche. Πολλοί λένε για την αμυντική λειτουργία της ομάδας που σίγουρα το μηδέν πίσω είναι σημαντικό. Οι εμφανίσεις του εξαιρετικού φέτος Μικολένκο  που έσβησε Σαλαχ, Bowen καθώς και ο Branthwaite με τον αρχηγό με όλη την σημασία της λέξης Tarkowski με κάνει να αισθάνομαι ακόμα πιο σίγουρος για την καταλληλότητα αυτού του προπονητή.

Δεν θα κάτσω σε καμία περίπτωση να αρχίσω να γράφω ότι εγώ σας τα έγραφα και τα έλεγα. Η Εβερτον είναι φέτος ομάδα Δεκάδας. Το δείχνει σχεδόν σε κάθε εμφάνιση της. Αύριο ή καλύτερα σήμερα δεν ξέρω τι ώρα θα το διαβάσει κάποιος παίζουμε κύπελλο με την Μπέρνλι. Περιμένω ανάλογη εμφάνισει από την ομάδα. Θέλω πειθαρχία πίεση και πρόκριση. Δεν ξέρω δεν μπόρεσα να παρακολουθήσω την συνέντευξη τύπου του προπονητή μας. Πιστέυω σε ένα ελαφρύ ροτέισον. Πιστέυω ότι ο Γιανγκ θα πάει για ξεκούραση ο Μικολένκο στα αριστερά. Ο Γκεγιέ θα αφήσει έξω τον Ονανα. Θα ήθελα να δω Beto, Danjuma, Chermiti, Dobbin αλλά δεν νομίζω να τους αλλάξει όλους. Δεν μου αρέσει που δεν κάνει αλλαγές αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι για αυτό. Εξάλλου τώρα που η ομάδα κερδίζει στα blogs μου αρέσει και γελάω πολύ με τα έξυπνα σχόλια από τους Greek toffees.” Ας τον σκουντήξει κάποιος”, ”κοιμήθηκε ρε?” Ξέρει ότι μπορεί να κάνει 5 αλλαγές και άλλα τέτοια.

Περιμένω την πρόκριση λοιπόν με καλή εμφάνιση για να συνεχίσει να ανεβαίνει το ηθικό των παικτών καθώς το Σάββατο έρχονται οι Γλάροι στο Goodison Park.Θα δοκιμάσω να βρω την  εντεκάδα και θα δώσω και σκόρ αγώνα και περιμένω από εσάς το δικό σας σκορ αλλά και τι αλλαγές θα κάνατε στην αρχική 11αδα. Pickford-Young Tarkowski,Keane,Patterson.- Danjuma, Gana,Garner, Harrison- Doucoure, Beto και τελικό σκόρ 2-0

Evertonias are born not manufactured

αφησε ενα σχολιο