1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΔΗΛΩΣΗ RICHARLISON ΚΑΙ

Η ΔΗΛΩΣΗ RICHARLISON ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΦΗΜΕΣ

 Σε μια δήλωση που μπορεί να ερμηνευτεί ως τάση φυγής από την Έβερτον ο Richarlison, έβαλε σπίθα σε μεταγραφικές φήμες μένει να δούμε αν όντως επιθυμεί να φύγει απο την Έβερτον η είναι ο τρόπος του για να πιέσει για καλύτερο συμβόλαιο όπως εικάζεται από κάποιους. Πάντως οι μνηστήρες ήδη δείχνουν να ετοιμάζονται για προτάσεις απόκτησης του.

 Ο διεθνής Βραζιλιάνος δήλωσε στο Globo esporte “Το έχω ήδη ξεκαθαρίσει στο διοικητικό συμβούλιο, έχω ήδη μιλήσει και με τον Lampard, με τους ατζέντες μου και ξέρουν τι θέλω. Ας περιμένουμε τον Ιούνιο. Τώρα δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί όταν μιλάμε για αποχώρηση από μια ομάδα είμαι κάπως έτσι, λόγω της ιστορίας που έχω στην Έβερτον, της στοργής που έχουν οι οπαδοί για μένα, όταν μιλάμε για αποχώρηση θα παραμείνω λίγο αμίλητος”

 Την ίδια στιγμή η Παρί Σεν Ζερμέν γράφεται πως ετοιμάζει πρόταση απόκτησης του σύμφωνα με την Daily Mail. Ενώ βρίσκεται και στο στόχαστρο της Τότεναμ. Ήδη το όνομα του είχε συνδεθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ρεάλ Μαδρίτης. Τα τελευταία μεταγραφικά νέα σύμφωνα με το BBC Sport προστέθηκαν και οι Άρσεναλ και Τσέλσι στο κυνήγι του Βραζιλιάνου, έτσι ακόμα και αν πουληθεί υπάρχουν βάσιμες ελπίδες ο ανταγωνισμός να εκτοξεύσει την τιμή του.

αφησε ενα σχολιο