1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ PICKFORD

Η ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ PICKFORD ΣΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Πριν από έξι χρόνια η Έβερτον υπέγραψε τον Jordan Pickford από την Σάντερλαντ. Από τότε εξελίχθηκε σε έναν από τους καλύτερους τερματοφύλακες της Πρέμιερ Λιγκ και καθιερώθηκε σταθερά ως το νούμερο ένα της Εθνικής Αγγλίας. Ακολουθεί η πορεία του στην ομάδα σε αριθμούς. 

217: Από το ντεμπούτο του Πίκφορντ στην Έβερτον το 2017, μόνο ένας παίκτης στο πρωτάθλημα έχει παίξει περισσότερους αγώνες στην Πρέμιερ Λιγκ από το ίδιο.

11: Έχει χάσει μόλις 11 από τους 228 αγώνες της Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ από τότε που ήρθε στην ομάδα.

640: Σε αυτό το διάστημα, μόνο ο Λούκας Φαμπιάνσκι της Γουέστ Χαμ ( 683 ) έκανε περισσότερες αποκρούσεις από τον Πίκφορντ.

8: Εάν ο Πίκφορντ ολοκληρώσει άλλη μια πλήρη σεζόν, θα ξεπεράσει τους Γιόμπο, Γουότσον, Κέιχιλ, Γουέιρ, Φέργκιουσον και Νέβιλ, για να ανέβει στην πρώτη οκτάδα των κορυφαίων σε συμμετοχές παικτών της Έβερτον στην Πρέμιερ Λιγκ.

124: Ο Πίκφορντ σημείωσε νέο ρεκόρ αποκρούσεων στην Πρέμιερ Λιγκ σε μία σεζόν, σημειώνοντας την τρίτη υψηλότερη απόδοση σε όλη την κατηγορία.

8: Σημείωσε νέο ρεκόρ αποκρούσεων σε έναν  μεμονομένο αγώνα και χωρίς να δεχτεί γκολ, στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ 0-0 στο Γκούντισον Παρκ.

5: Η Ισοπαλία στο Μέρσεϊσαιντ ντέρμπι ήταν το πέμπτο καθαρό φύλλο αγώνα του στο πρωτάθλημα κόντρα σε έναν αντίπαλο. Απέναντι σε καμία άλλη ομάδα δεν έχει εξασφαλίσει περισσότερα Clean Sheets.

43: Από όλους τους τερματοφύλακες του πρωταθλήματος, το μέσο μήκος πάσας του ήταν 43 γιάρδες, που ήταν το μεγαλύτερο στην κατηγορία την περασμένη σεζόν.

23,8%: Ο Πίκφορντ έχει αποκρούσει σχεδόν το ένα τέταρτο από τα 24 πέναλτι, που αντιμετώπισε στην Πρέμιερ Λιγκ, από όταν ήρθε στην Έβερτον.

52: Ο Πίκφορντ κατέχει το ρεκόρ για τις περισσότερες συμμετοχές στην εθνική Αγγλίας, από παίκτη που έχει αγωνιστεί στην Έβερτον.

 

αφησε ενα σχολιο