1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ BOLASIE

Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ BOLASIE

 Πολλές φορές αναρωτιόμαστε τι έχει πάει στραβά με την Έβερτον τα τελευταία χρόνια. Οι ακριβές μεταγραφές που δεν απέδωσαν σχεδόν τίποτα στην ομάδα είναι ένας από τους λόγους.Άλλες λόγω κακής εκτίμησης και άλλες λόγω τραυματισμών όπως αυτή του Yannick Bolasie.

 O Yannick Bolasie ήρθε από την Κρίσταλ Πάλας προσφέροντας highlights σε σχεδόν κάθε αγωνιστική την προηγούμενη σεζόν αλλά με το που ήρθε στην Έβερτον μια ρήξη χιαστών ουσιαστικά τελείωσε την καριέρα του.

 Ο Sam Allardyce που ανέλαβε την ομάδα σχεδόν ένα χρόνο μετά τον τραυματισμό του αναφέρθηκε σχετικά κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας με τον Tony Pulis στο podcast No Tippy Tappy (2 Απριλίου), όπου ο Pulis ανέδειξε τον Bolasie στην καλύτερη ενδεκάδα του. Ο Allardyce παραδέχτηκε ότι δεν είχε την καλύτερη εμπειρία με τον διεθνή Κογκολέζο εξτρέμ λόγω της ανάρρωσις του από έναν τραυματισμό Είπε σχετικά  ” Τον είχα στην Έβερτον και ήταν καταστροφή. Ξέρεις τι έγινε, δεν συνήλθε ποτέ από τους χιαστούς. Όταν έφτασα εκεί προσπαθούσε να συνέλθει από τον τραυματισμό ξέρεις τι εννοώ; Ήμασταν απελπισμένοι να έχουμε τον ρυθμό του στην πτέρυγα.”

2 Responses

  1. Δεν μπορείς να βάλεις ως αποτυχημένη αυτή τη μεταγραφή εκ των υστέρων.οταν ήρθε πήγε καλά ως δίδυμο με λουκακου ήταν πυρηνοκίνητοι.το παλικάρι έπαθε τραυματισμό που σε καταστρέφει τη καριέρα γιατί πολλοί κρίνουν μεταγραφές με λάθος τρόπο δεν μπορείς να την καταλογησεις αυτήν ως αποτυχημένη η κακή που να ήξερε ο Γουόλς ότι θα σπάσει το πόδι ο αλλος

    1. Greek-toffees team

      Εκ του αποτελέσματος δυστυ΄χώς η μεταγραφή είναι αποτυχημένη. Όμως φυσικά και δεν φταίει κανείς για αυτό και ο καλύτερος παίκτης του κόσμου να έρθει η μεταγραφή μπορεί να αποτύχει.

αφησε ενα σχολιο