1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Πολύ κοντά στην έκπληξη…

Πολύ κοντά στην έκπληξη…

Για 57′ πιστέψαμε σε μία μεγάλη έκπληξη αλλά μάταια…Το προσπάθησαν τα κορίτσια μας και γενικά κυνήγησαν το παιχνίδι χωρίς να έχουν άγχος για το τελικό αποτέλεσμα, ούτως ή άλλως δεν υποβιβαζόμαστε αλλά ούτε με νίκες θα πετύχουμε κάτι. Είναι εν μέρη φιλικά παιχνίδια για εμάς μέχρι να λήξει το πρωτάθλημα… Ο στόχος για το κύπελλο χάθηκε ούτως ή άλλως κόντρα στην Τσέλσι στα προημιτελικά..https://www.youtube.com/watch?v=vG30bS4j8ZE

Στα του αγώνα τώρα, η ομάδα μας προηγήθηκε μετά από κλέψιμο της Snoeijs και με ένα όμορφο τελειώμα ξεκινήσαμε δυναμικά με 0-1 στο 10′. Στη συνέχεια απειλήσαμε και πάλι για να πετύχουμε και 2ο γκολ με την Kuhl αλλά χτύπησε στο δοκάρι. Λίγο πριν την ανάπαυλα η Γιουνάιτεντ με την Geyse κόντεψε να μας ισοφαρίσει αλλά η Brosnan για άλλο ένα ματς έκανε ένα φοβερό παιχνίδι. Το λέω για τη συγκεκριμένη παίκτρια ότι χάρη σε εκείνην έχουν σωθεί πολλά γκολ που θα μπορούσαμε να είχαμε δεχτεί. Στα δικά μου μάτια είναι η MVP της χρονιάς για την ομάδα μας!

Στο 2ο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ μπήκε φουριόζα για να επιτύχει την ισοφάριση στο 57′ με την Turner ύστερα από κόρνερ. Η συνέχεια δόθηκε στην Toone στο 60′ και 65′ διαμορφώνοντας σε χρόνο ρεκόρ το 0-1 σε 3-1! Το 4-1 διαμορφώθηκε στη λήξη του αγώνα με την Galton. Η Γιουνάιτεντ κυνηγά την Άρσεναλ για την 3η θέση και μία θέση στο Τσάμπιονς Λίγκ.

 

αφησε ενα σχολιο