1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 3ΟΥ

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ 3ΟΥ ΓΥΡΟΥ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

 Για ακόμα μια φορά η Έβερτον δεν είχε μια ιδιαίτερα καλή κλήρωση για τον 3ο γύρο του Κυπελλου Αγγλίας.Για ακόμα μια χρονιά θα αντιμετωπίσει αντίπαλο από την Πρέμιερ λιγκ και για ακόμα μια φορά θα είναι εκτός έδρας.

 Η ομάδα μας θα αντιμετωπίσει την Κρίσταλ Πάλας στο Selhurst park. Η Κρίσταλ Πάλας δεν είναι σίγουρα φόβητρο και η Έβερτον την κέρδισε πριν λίγες μέρες στο ίδιο γήπεδο που θα γίνει ο αγώνας για το Κύπελλο μεταξύ 5-8 Ιανουαρίου 2024, όμως παραμένει μια ομάδα της Πρέμιερ λιγκ μετά μάλιστα από έναν δύσκολο διάστημα με συνολικά 9 παιχνίδια (8 το Δεκέμβριο και 1 τον Ιανουάριο) σίγουρα ένας πιο αδύναμος αντίπαλος θα ήταν το επιθυμητό

 Είναι χαρακτηριστική η ατυχία της Έβερτον σε αυτό το γύρο τα τελευταία χρόνια μια και είναι η 3η φορά μέσα σε 5 χρόνια που για τον 3ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας πετυχαίνει με αντίπαλο της ίδια κατηγορίας. Το 2020 κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την Λίβερπουλ εκτός έδρας και την προηγούμενη σεζόν αντιμετώπισε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επίσης εκτός έδρας και τις δύο φορές γνώρισε τον αποκλεισμό αποχαιρετώντας νωρίς την διοργάνωση. Ας ελπίσουμε φέτος να σπάσει το ρόδι και να περάσει στην επόμενη φάση.

 

αφησε ενα σχολιο