1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η λύπη ομορφαίνει ………

Η λύπη ομορφαίνει ……… Επειδή της μοιάζουμε

Οι εξετάσεις σου είναι χάλια λέει ο γιατρός. Κόψε το ποτό γιατί είναι λίγες οι μέρες σου.

Εμένα οι νύχτες με νοιάζουν

Προφανώς και ο κόσμος πρέπει να είναι ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Τι να την κάνω όμως την προσπάθεια? Κοίταξα και δεύτερη φορά το παιχνίδι μήπως καταφέρω και εγώ να βρω τι έγινε. Δεν τα κατάφερα. Σκέφτηκα να το ρίξω στο ποτό. Αλκοολικό θα με καταντήσει αυτή η ομάδα. https://www.livescores.com/football/england/premier-league/everton-vs-manchester-united/968228/?tz=2&tab=statistics

18 Σουτ εμείς τα έξι πήγαν στο τέρμα. Εννέα σουτ οι κόκκινοι διάβολοι 4 στο τέρμα 0-3. Η κατοχή ήταν 51-49 και εμείς είχαμε κάποια σουτ τα οποία μπλοκαρίστηκαν από τους αμυντικούς. Πόσα στραβά μπορεί να πάει ένα παιχνίδι. Επίσης αρχίζει και με εκνευρίζει η εμμονή του Κόουτς με τον Young. επειδή είναι 39 χρονών και δεν έχει πλέον γρήγορη εκκίνηση έκανε το πέναλτι. Και σου χάρισαν και την κόκκινη γιατί πέναλτι ίσον κίτρινη κάρτα. Θα έχουν να λένε κιόλας.

Δεν ξέρω αν ισοφαρίζαμε στο πρώτο ημίχρονο πιο θα ήταν το αποτέλεσμα αλλά βάλτε επιτέλους τα γκολ. Τι χάνεις ρε McNeil και Doucoure. Επίσης κόουτς το 4-4-2 με Doucoure μπορεί κατά την διάρκειά του αγώνα να γίνει 4-2-3-1. Γεμίζεις τον κεντρικό άξονα με έναν παίκτη λίγο πιο μπροστά, τα εξτρέμ γίνονται επιθετικοί ακραίοι  κτλπ κτλπ. Δεν απογοητεύτηκα τόσο για την ήττα όσο για το ότι η ομάδα στο δεύτερο ημίχρονο δεν κατάφερε τίποτα το ιδιαίτερο. Ηρεμία χρειάζεται τώρα η ομάδα και ο καλός ο καπετάνιος στην φουρτούνα φαίνεται.

Τα ζαχαρωτά μετά και την μείωση των βαθμών χρειάζονται την απόλυτη ηρεμία. Δεν θέλει κλάψα γκρίνια. Το επόμενο Σάββατο πηγαίνουμε στο City Ground να παίξουμε με την Nottingham Forest. Συνεχίζουμε όλοι μαζί ενωμένοι στην αδυσώπητη μάχη που δίνει η ομάδα μας με Θεούς και Δαίμονες.

 

Evertonians are born not manufactured

αφησε ενα σχολιο