1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΓΙΑ

Η ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΑΓΟΡΑ

 Το σίριαλ της εξαγοράς της Έβερτον συνεχίζεται με την δημοσιογράφο του BBC Sport Giulia Bould να απευθύνει σχετική ερώτηση σε ανθρώπους της Πρέμιερ λίγκ.

 Ο γνωστός παρουσιαστής του Toffee TV,  Peter McPartland ρώτησε στο Twitter αν κάποιος δημοσιογράφος από τα Εθνικά μέσα, θα ρωτήσει στην Πρέμιερ λιγκ σχετικά με το που βρίσκεται η εξαγορά της Έβερτον και γιατί κράτησε τόσο πολύ;

 Η δημοσιογράφος του BBC Sport, Giulia Bould ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα του Peter McPartland  και ρώτησε στην Πρέμιερ λιγκ σχετικά για να πάρει την συνηθισμένη τυποποιημένη απάντηση  “ότι δεν μπορούν να δώσουν λεπτομέρειες” καθώς η αναμονή για έγκριση για το 777 Partners συνεχίζεται.

 Με την απορία να παραμένει για πόσο καιρό σκοπεύει η Πρέμιερ λιγκ να τραβάει το ζήτημα και να κρατάει ουσιαστικά όμηρο την ομάδα. Είναι ήδη γνωστό ότι η Έβερτον χρωστάει μέχρι στιγμής στην 777 Partners  £160 εκατομμύρια μετά τη λήψη δανείων για τα λειτουργικά έξοδα του συλλόγου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου , αλλά η Πρέμιερ λιγκ αρνείται να παράσχει οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με την τρέχουσα κατάσταση της εξαγοράς.

 Το γεγονός ότι η εξαγορά της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από τον Σερ Τζιμ Ράτκλιφ  έχει ήδη λάβει έγκριση παρά το γεγονός ότι ανακοινώθηκε μήνες μετά τη συμφωνία 777Partners /Moshiri, δείχνει ότι κάτι δεν είναι σωστό και οι οπαδοί της Έβερτον αξίζουν να το γνωρίζουν.

αφησε ενα σχολιο