1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΡΟΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

ΠΡΟΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ

 Με τα οικονομικά της ομάδας να βρίσκονται σε ένα κρίσιμο σταυροδρόμι η εμπορική ομάδα της Έβερτον  επικεντρώνει τώρα τις προσπάθειες στο να φέρει όσο το δυνατόν περισσότερους εμπορικούς εταίρους στην ομάδα ως διαφημιζόμενους εν όψει του νέου γηπέδου, συμπεριλαμβανομένου και ενός συνεργάτη για τα δικαιώματα ονοματοδοσίας του νέου γηπέδου.

 Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας ο γενικός εμπορικός διευθυντής της ομάδας Richard Kenyon είπε: “Συνεχίζουμε να σημειώνουμε καλή πρόοδο όσον αφορά τα δικαιώματα ονομασίας του γηπέδου, καθώς προσπαθούμε να εξασφαλίσουμε έναν κατάλληλο συνεργάτη που θα επωφεληθεί από αυτή τη μοναδική ευκαιρία.

 Η αξία των δικαιωμάτων ονομασίας του σταδίου μπορεί να είναι εξαιρετικά προσοδοφόρα και είναι μια κίνηση που θα ερχόταν την ιδανική στιγμή για το ομάδα.  Στις ΗΠΑ, οι συμφωνίες για τα δικαιώματα ονομασίας σταδίων κυμαίνονται από 10 έως 20 χρόνια, κάτι που επέτρεψε στις αθλητικές ομάδες να εξασφαλίσουν εγγυημένο εισόδημα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

 Το SoFi Stadium στο Λος Άντζελες, μετονομάστηκε έτσι αφού η οικονομική εταιρεία κατέβαλε σχεδόν 500 εκατομμύρια λίρες για το προνόμιο. Επίσης στο Λος Άντζελες, η αρένα που ήταν παλαιότερα γνωστή ως Staples Center έγινε Crypto.com Arena, σε μια συμφωνία 565 εκατομμυρίων λιρών το 2021. Αν και η Έβερτον μπορεί να μην είναι σε θέση να προσελκύσει τέτοιου είδους ποσά, θα μπορούσε να πετύχει μια νέα σημαντική ροή εσόδων που δεν ήταν διαθέσιμη στο παρελθόν για ένα υπερσύγχρονο στάδιο που θα είναι ένα από τα καλύτερα στο αγγλικό ποδόσφαιρο. Ένα γήπεδο πολλαπλών χρήσεων είναι μια πολύτιμη πρόταση για εμπορικούς εταίρους που επιθυμούν την διαφήμιση σε παγκόσμια κλίμακα.

 

 

αφησε ενα σχολιο