1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Η DELLOITTE ΨΑΧΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

Η DELLOITTE ΨΑΧΝΕΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

 Νέες αμφιβολίες σχετικά με την εξαγορά της Έβερτον από την 777 Partners. Tην Δευτέρα, ο δημοσιογράφος David Hellier έγραψε σε άρθρο του ότι η εξαγορά της Έβερτον κινδυνεύει να καταρρεύσει, με την Deliotte να ψάχνει να βρει νέους οικονομικούς υποστηρικτές.

 Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος γράφει “Τα τελευταία νέα σχετικά με τη συμφωνία 777 Partners  για την Έβερτον ο κύριος οικονομικός σύμβουλος της Έβερτον η εταιρία Deloitte προσπαθεί να βρει νέους υποστηρικτές για να σώσει την εξαγορά του συλλόγου από την αμερικανική επενδυτική εταιρεία 777 Partners εν μέσω φόβων ότι η συμφωνία θα μπορούσε να καταρρεύσει.” λένε πηγές.

 Στο άρθρο του για το Bloomberg, ο Hellier λέει ότι «Η Deloitte αναζητά νέα χρηματοδότηση από επενδυτές και δανειστές που εστιάζουν στον αθλητισμό για να προωθήσει την συμφωνία της 777», προσθέτοντας ότι οι παρασκηνιακές πηγές πιστεύουν ότι «Η τρέχουσα προτίμηση είναι να προσελκύσει έναν συνεργάτη για την εξαγορά από την 777 Partners παρα να φέρει έναν εντελώς διαφορετικό επενδυτή».

 Πάνω στο συγκεκριμένο θέμα ο Tariq Panja των New York Times έδωσε την δική του εκτίμηση “Λόγω ερωτήσεων σχετικά με τα οικονομικά και νομικά προβλήματα της 777, ο οικονομικός σύμβουλος της Έβερτον, η Deloitte έχει το καθήκον να μιλήσει με πιθανούς αγοραστές. Η Έβερτον έχει προσφερθεί σε κρατικά επενδυτικά ταμεία πολλών χωρών της Μέσης Ανατολής, συμπεριλαμβανομένου του Κατάρ. Δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι επενδυτικά ταμεία του Κατάρ ενδιαφέρεται εξ αποστάσεως για την Έβερτον, αλλά η Deloitte ενεργεί για λογαριασμό του Farhad Moshiri και προσφέρει στον σύλλογο σε περίπτωση κατάρρευσης της συμφωνίας 777 Partners

 

1 Response

  1. Κωστας

    Πάση θυσία να μη γίνει το ντιλ με 777 οι άνθρωποι είναι απατεώνες.τρωνε κράξιμο στις ομάδες που έχουν δεν επενδύουν.κατι μου λέει ότι αν πάει προς τα εκεί το θέμα μοσιρι θα λέμε κ θα κλαίμε γιατί ο άνθρωπος έριξε τουλάχιστον χρήμα άλλο αν απέτυχε για άλλους λόγους.οι 777 είναι καθαρά κερδοσκόποι το γεγονός ότι δεν εγκρίνει η αγγλική ομοσπονδία το ντιλ είναι ευλογία για εμάς δεν πρέπει να πέσουμε στα χέρια αυτών των απατεώνων. Δεν μπορεί να μην υπάρχει άλλος υποψήφιος επενδυτής ούτε από Αμερική η Ασία αποκλείεται

αφησε ενα σχολιο