1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ

ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΠΟΥ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ

 Έχουν περάσει 7 μήνες από την στιγμή που ο Farhad Moshiri και η εταιρία 777 Partners έχουν συμφωνήσει την μεταβίβαση των μετόχων του πρώτου, στην Αμερικάνική εταιρία και μετά από άπειρα δημοσιεύματα, ίσως πρέπει να κρατάμε πλέον μικρό καλάθι για ότι διαβάζουμε. Μια και όπως όλα δείχνουν οι “φτωχοί” μιλάνε με λεφτά, την ίδια στιγμή που οι δημοσιογράφοι απλά φαίνεται να πετάνε λάσπη στον ανεμιστήρα.

 Τους τελευταίους 4 μήνες δημοσιογράφοι από διάφορα μέσα τους παρουσιάζουν λίγο πολύ ως τους φτωχούς, που δεν έχουν τα λεφτά να πάρουν την Έβερτον και αν πέσει στα χέρια τους θα την βουλιάξουν. Όμως αν ξεχάσουμε το τι διαβάζουμε και δούμε τα έργα τους, βλέπουμε το ακριβώς αντίθετο με τα δημοσιεύματα που μέρος αυτών γράψαμε και στο πρωινό μας άρθρο.

 Οι 777 Partners αύξησαν τη χρηματοδότησή τους στην Έβερτον δίνοντας επιπλέον χρήματα. Η συνολική τους χρηματοδότηση στην ομάδα είναι πλέον πάνω από 200 εκατομμύρια λίρες, όπως αναφέρει το Sky Sports News.

 Η Vicky Gomersall μίλησε ζωντανά στο κανάλι στις 23 Απριλίου, για να αναφέρει ότι ο Farhad Moshiri παραμένει δεσμευμένος στην ολοκλήρωση της πώλησης στην αμερικανική εταιρεία, παρά την παράταση που απαιτείται για την αποπληρωμή δανείων προς την MSP Sports Capital, με την 777 Partners να λέγεται ότι είναι πλέον “έτοιμη” να ολοκληρώσει την συμφωνία.

 Μάλιστα όπως ήδη γνωρίζουμε η συμφωνία απαιτεί ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό ύψους 360 εκατομμυρίων λιρών που η Πρέμιερ λιγκ τα απαιτεί, για να δώσει το ok μάλιστα σε ένα ελάχιστο χρονικό διάστημα που μετά βίας υπερβαίνει τον ένα μήνα.

 

αφησε ενα σχολιο