1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο

ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ Ο LAMPARD

 Ο Frank Lamprard μίλησε για έλλειψη αυτοπεποίθησης υπεραμύνθηκε των τακτικών του στο παιχνίδι και κάρφωσε τους παίκτες του καλώντας του να αναρωτηθούν αν έχουν τα @ρχιδι@ να παίζουν.

Ο Lampard είπε :“Υπάρχουν τόσα πολλά που μπορείς να συνεχίσεις να προσπαθείς να βελτιώσεις σε κάποιον για να του δώσεις αυτοπεποίθηση. Παίζουμε στο όριο του ποδοσφαίρου εδώ. Αυτός είναι ένας προημιτελικός κυπέλλου για να φτάσεις στο Γουέμπλεϊ και αν δεν έχεις την αυτοπεποίθηση να παίξεις, πρέπει να το γυρίσεις γρήγορα και να αναρωτηθείς έχω τα @ρχιδι@ να παίζω; Συγγνώμη, με συγχωρείτε, αλλά αυτή είναι η ποδοσφαιρική πραγματικότητα. Αν πέσεις κάπου στη μέση (σ.σ βρεθείς πίσω στο σκορ), δεν πρέπει να ανησυχείς για αυτό. Εάν δεν μπορείς να τελειώσεις τις φάσεις μπροστά στο τέρμα, δεν μπορείς να σκοράρεις γκολ. Εάν επιτρέψεις στους αντιπάλους να περπατήσουν στην περιοχή σου για να σουτάρουν με ευκολία, θα τελειώσουν με ευκολία. Ήταν πραγματικά βασικά πράγματα .Δεν παίξαμε τόσο άσχημα σήμερα και η Πάλας δεν έπαιξε τόσο καλά και χάσαμε 4-0 λόγω έλλειψης αυτοπεποίθησης και έλλειψης αυτού που μόλις είπα.  Δεν φταίει η τακτική. Οι τακτικές φάνηκαν στα πρώτα 20 λεπτά όταν η Πάλας δεν μπορούσε να βγει από το μισό της. Ίσως δεν είναι η ώρα της Έβερτον ή η ώρα μου ως προπονητής της Έβερτον να είμαι εκεί. Είναι η ώρα της Πάλας. Η δουλειά είναι να μείνεις όρθιος και αυτή είναι η πραγματικότητα. Εάν προσφερθεί σε κάποιον Εβερτονιαν  θέλετε να κερδίσετε σήμερα και να πάτε στο Γουέμπλεϊ ή να μείνετε όρθιοι; Ξέρουμε την απάντηση. Αποδώσαμε στο 70% και αυτό δεν είναι αρκετά καλό.”

 Ο Άγγλος τεχνικός ρωτήθηκε και για τον τραυματισμό του Andros Townsend και είπε Φαίνεται κακό. Ένας τραυματισμός στο γόνατο. κόλλησαν οι τάπες του στο γρασίδι και θα τον εξετάσουμε τις επόμενες ή δύο μέρες, αλλά τα πρώτα σημάδια είναι ότι θα είναι ένας σοβαρός τραυματισμός στο γόνατο.” 

αφησε ενα σχολιο