1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΕΒΕΡΤΟΝ 4-0 (ΤΕΛΟΣ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΕΒΕΡΤΟΝ 4-0 (ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ)

 Μόνο 15 λεπτά κατάφερε να είναι ανταγωνιστική η Έβερτον απέναντι σε μια καλύτερη Κρίσταλ Πάλας που με ένα εκκωφαντικό 4-0 πέρασε πανηγυρικά στους ημιτελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν για άλλη μια φορά στο ίδιο έργο θεατές σε εκτός έδρας παιχνίδι. Μια Έβερτον να ξεκινάει δυνατά να πιέζει τον αντίπαλο της ανεξήγητα ψηλά να δημιουργεί κάποιες υποψίες ευκαιρίας αλλά να μην καταφέρνει να πετύχει γκολ μια και όλες οι τελικές έφευγαν άουτ. Στο 14′ ο Townsend τραυματίστηκε και βγήκε εκτός παιχνιδιού. Μετά το τέταρτο άρχισαν και τα προβλήματα η Κρίσταλ Πάλας άρχισε να πιέζει στο 20΄ένα σουτ του Eze πήγε στα χέρια του Pickford. Στο 24′ το απευθείας κόρνερ  του Olise έδιωξε σε κόρνερ ο Pickford δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο στο επόμενο. Όταν ο Olise σημάδεψε τον Guehi είδαμε από την άμυνα τα κλασικά προβλήματα στα κόρνερ ώστε ο Guehi να ανοίξει το σκορ. Στο 33’η Έβερτον είχε τελική προσπάθεια με ένα σουτ του Gomes να φεύγει άουτ. Στο 39΄’ ο Coleman Με βαθιά μπαλιά βρήκε τον Richarlison που όμως δεν κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα Butland και έστειλε την μπάλα στα χέρια του. Στο 40′ ήρθε και το δεύτερο γκολ για την Κρίσταλ Παλας όταν το γύρισμα του Zaha έφτασε στο Μateta που διπλασίασε τα τέρματα της Πάλας.

 Στο δεύτερο ημίχρονο ο Lampard πέρασε τον Calvert-Lewin στο παιχνίδι αλλά η εικόνα της ομάδας δεν άλλαξε. Ο ρυθμός έπεσε και οι φάσεις ήταν λιγότερες. Η Έβερτον απείλησε με ένα ξαφνικό σουτ του Gray Που έφυγε λιγο άουτ. Στο 77′ πάλι ο Gray δοκίμασε ένα σουτ χωρίς να καταφέρει κάτι μια και η μπάλα κατέληξε στα χέρια του Butland. Μία και η Έβερτον δεν έδειχνε ικανή να σκοράρει το έκανε η Πάλας στο 77΄ένα περίεργο σουτ του Olise έμοιαζε να φεύγει άουτ όμως κατέληξε στο δοκάρι και στο Zaha που σκόραρε το 3-0. Διαστάσεις θριάμβου έδωσε ο Hughes. Ο Pickford απέκρουσε το σουτ του Gallagher αλλά δεν κατάφερε να κάνει το ίδιο και με του Hughes που διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

1 Response

αφησε ενα σχολιο