1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ

ΚΑΤΕΡΡΕΥΣΑΝ ΟΙ ΕΛΠΙΔΕΣ ΓΙΑ 2

Οι ελπίδες της Έβερτον για να “ξεφορτωθεί” δύο βαριά συμβόλαια είχαν πέσει στην Τουρκία, που η μεταγραφική τους περίοδος ολοκληρώνεται σήμερα.Όμως τελικά όπως όλα δείχνουν ότι ο Cenk Tosun και ο James Rodriguez θα παραμείνουν στο ρόστερ.

 Η πρώτη περίπτωση είναι αυτή του James Rodriguez που όπως γράψαμε τις προηγούμενες μέρες (διαβάστε εδώ) υπάρχει ενδιαφέρον. Η Μπασακσεχίρ έχει εκφράσει ενδιαφέρον αν και μέχρι χθες δεν είχε γίνει κάποια πρόταση. Ο Κολομβιανός όμως μάλλον σαμποτάρει την μετακίνηση του, μια και δείχνει απρόθυμος να πάει στην Τουρκία .Δημοσίευμα της Marca γράφει πως οι διακοπές του στην Ίμπιζα κατά τη διάρκεια της διεθνούς διακοπής, θα τον θέσουν σε καραντίνα. Η Marca, γράφει ακόμα ακόμα ότι ο Κολομβιανός θα προπονείται μόνος του αν τελικά παραμείνει .

 Η δεύτερη περίπτωση είναι αυτή του Cenk Tosun που έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2022.Ο Τούρκος επιθετικός είχε σύμφωνα με την Τουρκική εφημερίδα Futosport την ευκαιρία να επιστρέψει στην Μπεσίκτας δωρεάν.Όμως προτίμησε να παραμείνει στην Εβερτον για δύο λόγους.Αρχικά γιατί προτιμούσε η αποθεραπεία του να γίνει στην ομάδα μας.Ο δεύτερος λόγος είναι οι αποδοχές του, στην Έβερτον παίρνει 3 εκατομμύρια λίρες το χρόνο και η Μπεσίκτας του πρότεινε μόλις 1,3 εκατομμύρια συν μπόνους.

.

αφησε ενα σχολιο