1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Κοντά στο όνειρο, μακριά

Κοντά στο όνειρο, μακριά από την πραγματικότητα

Η Άρσεναλ συνέχισε στα επιτυχή αποτελέσματά της, πλησιάζοντας την Τσέλσι στην κορυφή του πρωταθλήματος.

Δυστυχώς αν και καταφέραμε να φέρουμε μεγάλη αντίσταση και παρότι καταφέραμε να ισοφαρίσουμε προς στιγμήν, δεν καταφέραμε να κρατήσουμε την ισοπαλία και να πάρουμε ένα πολύ μεγάλο αποτέλεσμα στο Λονδίνο.https://www.youtube.com/watch?v=y80WBRYzM0s

Μόλις στο 9ο λεπτό του αγώνα και ύστερα από σέντρα της Πέλοβα η Ρόορντ με κοντινή προβολή πέτυχε το 1-0, στη συνέχεια η Μπρόσναν μας έσωσε σε 2 κομβικές φάσεις και επιπλέον ένα δοκάρι που είχαν. Σε μία αντεπίθεση η Όλεσεν βρήκε στην αντεπίθεση την Σνόελς το όποιο έκανε το 1-1 στο 24′. Η συνέχεια ήταν κατηφορική προς τη μεριά της Μπόσναν (κάνοντας την καλύτερη παίκτρια της ομάδας μας), όμως λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου η Γουόλτι με μακρινή σέντρα βρήκε την Μίντ και με κεφαλιά πέτυχε το 2-1, το όποιο έμελλε να είναι και το τελικό σκορ του παιχνιδιού!

Η ομάδα μας βρίσκετε στην 8η θέση (12 ομάδες, υποβιβάζεται η τελευταία), που δεν μας αγχώνει για να φοβόμαστε το μέλλον στην κατηγορία. Το θετικό είναι πως η ομάδα πάλεψε με το λιοντάρι, παρότι η διαφορά δυναμικότητας είναι πολύ μεγάλη. Δεν απογοητευόμαστε, το μέλλον είναι λαμπρό για την ομάδα μας, ο Σόρενσεν έχει κάνει ωραίες προσθήκες στο ρόστερ που την επόμενη σεζόν θα δείξει καλύτερα δείγματα γραφής και θα φανεί, έχοντας φυσικά στο μυαλό μας, να μην χάσουμε τις παίκτριες κλειδιά.

Στις δηλώσει η Φίνιγκαν δήλωσε “Είμαστε απογοητευμένες από το αποτέλεσμα που δεν κερδίσαμε κάτι. Το ζητούμενο ήταν να πάρουμε ένα θετικό αποτελέσμα. Το γκολ στο τέλος του ημιχρόνου ήταν ένα χτύπημα, μας αποσυντόνισε. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι παθητικά, φοβησμένα, δείξαμε υπερβολικό σεβασμό στην αντίπαλο μας. Ενώ το σκορ ήταν 1-0, πολλές φορές έχουμε δει να γίνεται 2-0 ή 3-0, ανταυτού καταφέραμε να ισοφαρίσουμε σε 1-1, όμως μείναμε σε αυτό το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δείξαμε τόλμη και αυτοπεποίθηση αλλά ήταν κάπως αργά. Πιέσαμε, πήγαμε στο ρυθμό τους, κάναμε το παιχνίδι τους αλλά δεν τα καταφέραμε. Τελικά, οι καλές ομάδες θα σε καταστρέψουν, θα σε διαλύσουν αν δεν βρίσκεσαι στην καλύτερη φόρμα. Τώρα επόμενος στόχος είναι το παιχνίδι με τη Λέστερ στην έδρα μας, που θα είναι και το πρώτο εντός έδρας ματς για το 2024.”

ΥΓ. Στην κλήρωση για το FA Cup γυναικών, η ομάδα μας κληρώθηκε με τη Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία βρίσκεται στην National League του Βορρά. Ο αγώνας θα γίνει 10-11 Φεβρουαρίου στο Νότινγχαμ, σε περίπτωση ισοπαλίας θα γίνει αγώνας replay στην έδρα μας!

αφησε ενα σχολιο