1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΠΙΘΑΝΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ

 Ο δημοσιογράφος Paul Brown αποκάλυψε πριν λίγες μέρες στο GIVEMESPORT ότι οι 777 Partners είναι πλέον «απαισιόδοξοι» σχετικά με τις πιθανότητές τους να ολοκληρώσουν την εξαγορά της Έβερτον. Έρχεται πλέον με μια νέα αποκάλυψη για άλλους ενδιαφερόμενους επενδυτές.

 Ο Brown λέει ότι οι νέες κατηγορίες από την Πρέμιερ Λιγκ στην Έβερτον είναι απίθανο να αποτελέσουν πρόβλημα όσον αφορά το ενδιαφέρον ενός νέου επενδυτή. Ο δημοσιογράφος επιβεβαιώνει ότι υπάρχει άλλος όμιλος με έδρα την Αμερική που περιμένει να δει πώς θα πάνε τα πράγματα με την 777 Partners και είναι πιθανό να προκύψει άλλη μια προσφορά εάν αποτύχει η εξαγορά.

 Μιλώντας στο GIVEMESPORT, ο Paul Brown είπε… «Πραγματοποίησαν επαφή με την άλλη ομάδα επενδυτών των ΗΠΑ που περιμένουν να δουν πώς θα πάνε τα πράγματα στην Έβερτον με αυτήν την εξαγορά έχουν εκφράσει ενδιαφέρον. Μου είπαν ότι το γεγονός ότι η Έβερτον κατηγορείται ξανά και θα μπορούσε ενδεχομένως να καταλήξει με μια άλλη ποινή βαθμών, δεν θα πρέπει απαραίτητα να είναι θέμα από την άποψη του ενδιαφέροντός τους ή όχι. Επομένως, πιστεύω ότι εάν καταρρεύσει η εξαγορά των 777 Partners, είναι πιθανό να προκύψει άλλος πλειοδότης.

αφησε ενα σχολιο