1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Πως μπορεί να υπάρξει

Πως μπορεί να υπάρξει μία νότα αισιοδοξίας

Πως μπορεί να υπάρξει μία νότα αισιοδοξίας, μέσα σε όλο αυτό το εξωαγωνιστικό χάλι;

Και όμως φίλες και φίλοι μου, υπάρχουν πολλά δείγματα! Πάμε να τα δούμε όλα; Εβερτον δεν είναι μόνο το τμήμα αντρών, θα μου πείτε ναι αλλά αυτό αποφέρει το μεγαλύτερο εισόδημα στο σύλλογο και αυτοί που παρακολουθούν σπορ, πιο εύκολα θα δουν την αντρών από τη γυναικών, πόσο μάλλον από τη νέων.

Συμφωνώ με όλα όσα θα μου πείτε, αλλά η ομάδα νέων ευτυχώς για το κλαμπ μας, μας έχει αποφέρει πολλούς παίκτες στην ομάδα μας, που αργότερα μεταπωλήθηκαν σε 2πλάσια ή και 3πλάσια αξία, στα οποία και απέφερε χρήματα στον οργναισμό μας.

Σήμερα λίγοι γνωρίζουν ότι η ομάδα μας αγωνίζεται με την Μπενφίκα για την PL International Cup. Τι είναι η Premier League International Cup; Όσοι παίζουν στοίχημα όλο και κάτι θα έχουν δει, για τους υπόλοιπους αμφιβάλλω και είναι λογικό!

Είναι μία διεθνής διοργάνωση υπό την αιγίδα της Premier League για να αναδείξει νέα παιδιά ανά την Ευρώπη. Λοιπόν αυτή η λίγκα αποτελείται από 12 αγγλικές και 12 ξένες ομάδες που χωρίζονται σε 3 ομίλους. Στα προημιτελικά περνούν οι 2 πρώτοι από κάθε όμιλο και οι 2 καλύτεροι 3οι.Οι αγώνες γίνοται εξ’ ολοκλήρου στην Αγγλία και πουθενά αλλού. Δηλαδή οι 12 ξένες ομάδες αγωνίζονται συνεχώς εκτός έδρας, απλά τους δόθηκε η ευκαιρία να αγωνιστούν σε ένα διεθνές τουρνουά με τα αγγλικά πρότυπα.

Οι ομάδες που συμμετέχουν από την Αγγλία είναι οι: Everton, Blackburn, Brighton, Chelsea, Crystal Palace, Fulham, Leeds, Liverpool, Not’gham, So’ton, West Ham & Wolves. Από το εξωτερικό συμμτεχουν οι: Dinamo Zagreb, Sparta Praha, Athletic Bilbao, Valencia, Lyon, Monaco, Nice, Hertha, Feyenoord, PSV, Benfica & Celtic.

Κάθε χρόνο οι ομάδες αλλάζουν είτε από την Αγγλία είτε από το εξωτερικό, βασικά παίρνουν πρόσκληση να συμμετάσχουν στο τουρνουά εάν θέλουν. Στο τουρνουά συμμετέχει και την επόμενη σεζόν οι 2 φιναλίστ του τελικού. Πέρσι ο τελικός ήταν ανάμεσα στην PSV και την Crystal Palace. Οι αγώνες είναι U23 ετών με μία μόνο εξαίρεση ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί ένας και μόνος παίκτης από την βασική ομάδα των αντρών στον αγώνα.

Οπότε αν κάποιος παίκτης δεν υπολογίζεται ή είναι τραυματίας και αναρώνει μπορεί να αγωνιστεί στο παιχνίδι με την έγκριση της βασικής ομάδας.

Από αυτό το τουρνουά η Everton μπορεί να βγει κερδισμένη γιατί έχει πολλά ταλέντα που μπορεί να αναδείξει από την ομάδα αυτή, όπως κάνει τόσα χρόνια και η αλήθεια είναι πως ο Dyche έχει αναφερθεί στις ακαδημίες ότι πρέπει να συμβαδίζουν με τα θέλω της αντρικής ομάδας! Σίγουρα του χρόνου θα ανέβουν στην βασική ομάδα και παίκτης αυτής της γενιάς.

Στα του τουρνουά τώρα, η ομάδα μας βρίκσεται σε ένα όμιλο με αντιπάλους τις: Crystal Palace, Fulham, Liverpool, Athletic Bilbao, Monaco, Feyenoord, Benfica.

 

Η βαθμολογία είναι όπως βλέπεται δίπλα στον πίνακα. Σήμερα αγωνιζόμαστε στον τελευταίο μας αγώνα με την Benfica. Χρειαζόμαστε νίκη για να βγούμε 2οι στον όμιλο είτε το άλλο σενάριο είναι για τις 2 καλύτερες ομάδες που βρίσκονται στην 3η θέση. Στην 3η θέση είμαστε εμείς με 7 όπως και η Chelsea (έχει ολοκληρώσει τους αγώνες τις) και η PSV με 6 βαθμούς και αγωνίζεται με την Leeds σήμερα. Οπότε αν πάρουμε ισοπαλία θα βγούμε ως καλύτεροι 3οι χωρίς να ενδιαφερόμαστε για την PSV. Σε περίπτωση ήττας αποχαιρετάμε το τουρνουά.

 

Εγώ θα αναφέρω παίκτες που θα αγωνιστούν σήμερα και απλά έχετε τους στο μυαλό σας για το καλοκαίρι. Elijah Campbell (DC), Halid Djankpata (MC), Sean McAlister (AMC). Δεν γνωρίζω και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί η αποστολή του αγώνα, οπότε δεν ξέρω αν θα παίξει κάποιος παίκτης από τη βασική μας ομάδα.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Walton Hall και είναι στις 21.00 ώρα Ελλάδας, θα μεταδοθεί από το κανάλι της Everton μέσα από το site της και live στο channel της στο youtube για όποιον θελήσει να δει το παιχνίδι.

COYB…

NIL SATIS NISI OPTIMUM

αφησε ενα σχολιο