1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ

ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΔΑΝΕΙΣΜΟ

Η Έβερτον προσπάθησε να αποκτήσει από την Ρεάλ Μπέτις τον 23χρονο Βραζιλιάνο εξτρεμ Luiz Henrique.

 Όμως η ισπανική ομάδα αρνείται οποιαδήποτε πρόταση δανεισμού αυτή τη στιγμή. Αυτό σύμφωνα με το ABC Sevilla, το οποίο λέει ότι η αρχική προσφορά της Έβερτον για δανεισμό απορρίφθηκε εντελώς από τους υπεύθυνους της Μπέτις. Η εφημερίδα εξηγεί ότι η ισπανική ομάδα επικεντρώνεται σε πιθανές αποχωρήσεις για να βοηθήσει να ανοίξει χώρος στον προϋπολογισμό της για πιθανές νέες προσθήκες πριν από το τέλος του μήνα.

 Ο Henrique είναι ένας από τους υποψήφιους για να φύγει και ανάμεσά στους μνηστήρες ανήκει και η Εβερτον, αλλά η αβεβαιότητα στην ομάδα μας, επιτρέπει μόνο προσφορά δανεισμού μέχρι το τέλος της σεζόν. Η Μπέτις το αρνήθηκε κατηγορηματικά καθώς θέλει τουλάχιστον 20 εκατομμύρια ευρώ για τον Βραζιλιάνο εξτρέμ, ποσό που πιστεύει ότι είναι δίκαιο. Δεν έχουν κανένα ενδιαφέρον για δανεισμό και έτσι απέρριψαν την προσφορά της Έβερτον και μια παρόμοια από τη Φλαμένγκο.

 Τον 23χρονο αριστεροπόδαρο εξτρέμ η Μπέτις τον απέκτησε από την Φλουμινένσε το 2022 και ήδη κάνει αίσθηση με την παρουσία του στην Ισπανία την προηγούμενη σεζόν είχε σε 40 συμμετοχές 3 γκολ και 5 ασίστ. Φέτος αν και έρχεται κυρίως από τον πάγκο έχει18 συμμετοχές και 3 ασίστ φέτος και θεωρείτε ένας ικανότατος και εξελίξιμος εξτρεμ.Δείτε τα χαρακτηριστικά του παίκτη στο whoscored και ένα βίντεο με highlights από την καριέρα του.

 

αφησε ενα σχολιο