1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

 O Farhad Moshiri είναι κοντά σε συμφωνία με την  777 Partners LLC για την παραχώρηση της Έβερτον μετά από μήνες συνομιλιών μεταξύ των 2 μερών, σύμφωνα με το Αμερικάνικο Bloomberg που επικαλείται άτομο που γνωρίζει το θέμα.

 Ο ιδιοκτήτης του συλλόγου Farhad Moshiri, ο οποίος έχει επενδύσει εκατοντάδες εκατομμύρια λίρες στην ομάδα χωρίς τα προσδοκώμενα αποτελέσματα κατά τη διάρκεια της θητείας του στο σύλλογο. Αναμένεται μάλιστα να αποχωρήσει με ένα κλάσμα των χρημάτων που επένδυσε, είπε το άτομο, το οποίο ζήτησε να μην κατονομαστεί. αφού οι διαπραγματεύσεις είναι ιδιωτικές. Αναφέρεται ότι η εξαγορά θα μπορούσε να ανακοινωθεί ακόμα και σήμερα

 Η 777 Partners με έδρα το Μαϊάμι έχουν συνδεθεί για αρκετό καιρό με την Έβερτον και πριν το σύμφωνο αποκλειστικότητας με την MSP Sports Capital. H 777 partners έχουν προσθέσει μια σειρά από ποδοσφαιρικές ομάδες στο χαρτοφυλάκιό τους τα τελευταία χρόνια με τη Τζένοα στην Ιταλία,την Χέρτα Βερολίνου στην Γερμανία.Την Σταντάρτ Λιέγης στο Βέλγιο, τον Ερυθρό Αστέρα στην Σερβία,την Μέλμπουρν Βίκτορι στην Αυστραλία, την Βάσκο ντε Γκάμα στην Βραζιλία. Έχουν ακόμα ένα μικρό ποσοστό στην Σεβίλλη αλλά στο χαρτοφυλάκιο τους ανήκουν και άλλες μικρότερες ομάδες.

 Υπάρχουν αρκετοί φίλοι της ομάδας που βλέπουν την πώληση με σκεπτικισμό. μια και 777 partners δεν ξοδεύουν αφειδώς για τους συλλόγους που έχουν στην κατοχή τους Μάλιστα στην αρχή της σεζόν οι φίλοι της Σταντάρ Λιέγης, ένος από τους πιο φημισμένους συλλόγους του βελγικού ποδοσφαίρου, που έχασε το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, αυτή τη σεζόν σήκωσαν πολλά πανώ διαμαρτυρίας που έγραφαν «Πολλαπλές ιδιότητες ή πολλαπλές μετριότητες», «Χωρίς χρήματα, χωρίς φιλοδοξίες»

 

αφησε ενα σχολιο