1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Τα κανόνια του Ναβαρόνε

Τα κανόνια του Ναβαρόνε

Τα διοικητικά, φίλοι μου Εβερτόνιανς εγώ είμαι μερακλής άνθρωπός τα βάζω σε δεύτερη μοίρα. Είμαι στο μουντ τριών αριθμών. Το 420, του ακατανόμαστου το 666 και το 69 όπου έχω κάνει μεταπτυχιακό το έχω δουλέψει καλά για 71 και με προδιαγραφές για μερακλήδες  73.

 

Απο αριθμούς λοιπόν θα μπορούσε να μας εξηγήσει ο Πυθαγόρας γιατί ειναι και περίεργο νουμερο αυτό το 777. Σε περίπτωση που πουληθεί, θα ήθελα μια πλήρη εικόνα της ομάδας και τα οικονομικά της καθώς και τον επίλογο από τον ίδιο κατ εμέ ωραίο πρόεδρο Μοσίρι με την βοήθεια και πάλι του εξαιρετικού μαθηματικού και φιλόσοφου Πυθαγόρα.  ” Τι έκανα που δεν έπρεπε, τι έκανα που έπρεπε, τι έπρεπε να κάνω και δεν το έκανα”.

Ξεκινάει το λοιπόν η 5η αγωνιστική και την Κυριακή το απόγευματάκι μετά το φαγητό υποδεχόμαστε την Αρσεναλ. Δύσκολο παιχνίδι. Βέβαια στα τελευταία 5 εντός έδρας παιχνίδια με τα υποτιθέμενα κανόνια έχουμε 4 νίκες και μια ισοπαλία. Γενικά που την παρακολούθησα σε 2 από τα 4 παιχνίδια δεν με φόβησε οπότε μας θεωρώ φαβορί και μου πάει το μυαλό σε ένα ωραίο 3-1.

Οι μεταγραφές τελείωσαν υπάρχουν βέβαια κάτι τύποι ελεύθεροι που δεν θα μας απασχολήσουν. Το ρόστερ εμένα με καλύπτει 100% όπως έχω προαναφέρει παρόλο που έφυγαν την τελευταία μέρα τρεις παίκτες οι οποιοι βοηθούσαν αλλά ο ένας δεν υπέγραφε νεο συμβόλαιο( ιβόμπι) ο άλλος στα 25 ήθελε πετροδολλαρα(Γκρει) και ο 3ος (Maupay) δεν βοήθησε καθόλου θεωρώ ότι χάλασε και το όνομα του σε εμάς. Οπότε ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα.

Καθόμουν αυτές τις άθλιες ημέρες των εθνικών ομάδων και σκεφτόμουν μήπως τώρα ο κύριος Dyche με την επιστροφή του Κάλβερτ θα παίξει το δικό του 4-4-2? Η γνωστή τετράδα πίσω (αχ βρε Μικολένκο γάμπριζες το καλοκαίρι σου έφαγε την θέση ο Young που δεν είναι και νέος)- Τarkowski-Brantwaite-Patterson στο κέντρο από αριστερά ο Danjuma dεξιά Garner ή Mcneil- Doucoure- Onana ή Gueye και επιθετικούς Beto(ενθουσιάστηκα με τις εμφανισεις του)- DCL.

Προσπαθώ να το δω αυτό το σύστημα με τα δικά του μάτια αλλά δεν μπορώ. Νομίζω ότι το σύστημα με δυο επιθετικούς που κολλαει είναι το 3-5-2.  Θα μπορέσει να παίξει με  τρεις Αμυντικούς  την λατρεία σας σ.σ Keane και το βασικό δίδυμο, αριστερό Μπακ χαφ  Mcneil ή Young και δεξιά Garner. Θεωρώ όπως είδα τον Mcneil στα δεξια είναι αλλου για αλλού. Όταν ακουμπούσε την μπάλα έκλεινε προς τα μέσα οπότε δεν κάνει για εκείνη την θέση.  Η γνωστή 3άδα στο κέντρο και τα καμάρια μας μπροστά. Θα το έκανα πιο επικίνδυνο με Danjuma αριστερά αλλά βγαίνει πολύ επιθετικό μετά και πρώτο μέλημα έχω το η ομάδα να μην χάσει.

 Στην τελευταία προπόνηση χθες Δευτέρα 11.09.2023 η ομάδα αν εξαιρέσεις τους διεθνείς είχε την επίστροφη του Calvert και σε πιο χαλαρό ρυθμό ή ατομικό και γυμναστήριο Harrison ,Coleman, Dele Alli. Όπως μπορεί κάποις να δει και στο επίσημο σαιτ οι τραυματισμοί έχουν μηδενιστεί https://www.evertonfc.com/teams/injuries-and-suspensions.

Περιμένω την δική σας εντεκάδα ή πως θα στρώνατε την ομάδα απέναντι στους φρου-φρού και αρώματα Κανονιέριδες. Δώστε ιδέες και σας παρακαλώ πολύ θετική αύρα.

Nil Satis Nisi optimum

 

1 Response

αφησε ενα σχολιο