1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2-3 (ΤΟ

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ-ΕΒΕΡΤΟΝ 2-3 (ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΞΑΝΑ)

 Η Έβερτον το έκανε ξανά, μετά το διπλο επι της Γουέστ Χαμ πήρε ακόμα μια παλικαρίσια νίκη στο Λονδίνο. Παρόλο που δέχθηκε την ισοφάριση σε δύο περιπτώσεις είχε τα ψυχικά αποθέματα να παλέψει και να πάρει ένα σπουδαίο διπλό που την ανέβασε ακόμα παραπάνω στον βαθμολογικό πίνακα. Δείχνοντας ακόμα και στους πλέον κακοπροαίρετους ότι έγινε ξανά υπολογίσιμη ομάδα.

 Η ομάδα μας προηγήθηκε με το καλημέρα όταν ο Harrison έβγαλε την σέντρα και ο Mykolenko από το κέντρο την μικρής περιοχής έπιασε την κεφαλιά και άνοιξε το σκορ. Το προβάδισμα όμως δεν κράτησε πολύ μια και ο Eze με μια όμορφη ενέργεια μπήκε στην περιοχή ανατράπηκε από τον Branthwaite και παρόλο που φάνηκε να βρίσκει μπάλα  νεαρός αμυντικός το VAR καταλόγισε το πέναλτι που εκτέλεσε πετυχημένα ο παίκτης που το κέρδισε.Οι Λονδρέζοι είχαν την κατοχή και προσπάθησαν να πάρουν και το προβάδισμα που έμεινε ως το ημίχρονο

 Με την έναρξη του δευτέρου μέρους η Έβερτον προηγήθηκε ξανά μετά από σουτ του Mykolenko που χτύπησε στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Doucoure έδωσε ξανά προβάδισμα στην Έβερτον. Το τρίποντο πήγε να χαθεί όταν ο Tarkowski δεν υπολόγισε ότι ο Edouard έρχονταν από πίσω του και ισοφάρισε και πάλι στο 73. Όμως στο 86′ ο Doucoure πέρασε μια υπέροχη ασίστ στον Gueye που διαμόρφωσε  το τελικό 2-3 στο 86’ .

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ-ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ-ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΠΑΙΚΤΩΝ

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ

αφησε ενα σχολιο