1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Μία νίκη, λύτρωση

Μία νίκη, λύτρωση

Πως μία νίκη μπορεί να ανεβάσει το ήδη πονεμένο ηθικό ενός μέσου Εβερτόνιαν;

Δεν ήταν μία απλή νίκη, ήταν μία νίκη κόντρα σε μία ομάδα με τους ίδιους στόχους με εμάς. Επιπλέον το ματς έληξε με 3-0, δηλαδή +3 γκολ σε περίπτωση ισοβαθμίας!

Να συνεχίσω; Το προ-προηγούμενο Σάββατο είχαμε χάσει με αστείο τρόπο από τη Λούτον, τώρα αυτή η νίκη ήρθε να κλειδώσει την ολοένα και αυξανόμενη διάθεση των παικτών και γενικώς του οργανισμού! Και κάπου έδω κλείνουμε με μία εβδομάδα ξεκούρασης για τις εθνικές!

Αυτή η ούτως ή αλλώς εντυπωσιακή νίκη ήταν σημαντική γιατί το επόμενο ματς είναι κόντρα στη Λίβερπουλ στο Άνφιλντ, οπότε φανταστείτε να πήγέναμε με μία ακόμη ήττα με ομάδα ίδιων στόχων; Τελείως αρνητική θα ήταν η αντιμετώπισή μας!

ΣΤΟΧΟΣ ΕΝΑ ΓΚΟΛ:

Έχοντας 3 νίκες στα τελευταία ματς, έχουμε πετύχει 10 γκολ σε 4 ματς!!!!!! Όταν στους προηγούμενους 6 αγώνες είχαμε βάλει μονάχα 3 γκολ!

Τι σημαίνει όλο αυτό; Σημαίνει ότι η επίθεση έχει αρχίσει να ενδίδει με έναν (on fire) DCL και (ομολογουμένος) έναν Harrison σε πολύ καλή φόρμα και οξυδερκή! Τι μένει για να δέσει το γλυκό; Περισσότερα γκολ από τον Beto…. Στα ματς που αγωνίστηκε είχε X.G 1.47 για καθένα από αυτά! Αν ξεμπουκώσει και ο Πορτογάλλος νομίζω πως ο Dyche θα κοιμάται πιο ήσυχα τα βράδια και ίσως πετύχουμε περισσότερα για αυτή την χρονιά!

In Dyche we trust….COYB

αφησε ενα σχολιο