1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. Με ψηλά το κεφάλι

Με ψηλά το κεφάλι

Όπως καθοδήγησε ο Ντάις την ομάδα μας στο Etihad Stadium με αμυντική μαεστρία (παρότι χάσαμε με 2-0), έτσι ακριβώς παρέταξε και ο Σόρενσεν τη γυναικεία ομάδα στο Academy Stadium με στόχο να κρατήσουμε το μηδέν.

Παρότι προσπαθήσαμε πολύ, δικαίως ηττηθήκαμε με 2-1, ένα πολύ τίμιο σκορ, ανάμεσα σε 2 ομάδες που το μπάτζετ είναι χαώδης διαφορά! Το σκορ άνοιξε η Shaw στο 15′ μετά από ένα παιδικό λάθος της Vanhaevermaet που γύρισε τη μπάλα στην Brosnan όμως ήταν τόσο σιγανή πάσα που η Shaw απλά με ένα πλασέ έβαλε ένα εύκολο γκολ. https://www.mancity.com/citytv/womens/manchester-city-v-everton-wsl-extended-highlights-63844987

Στο δεύτερο ημίχρονο και σε μία αντεπίθεση της Σίτι, η Lauren Hemp έκανε ένα συρτό σουτ από τα 20 μέτρα και πέτυχε το 2ο γκολ της Σίτι στο 55′, παρόλα αυτά καταφέραμε με την Bennison να μειώσουμε στο σκορ σχεδόν αμέσως ( στο 60′). Το γκολ ήταν εντυπωσιακό, με γυρισμένη την πλάτη έκανε ένα σουτ που χτύπησε το οριζόντο δοκάρι και μπήκε στα δίχτυα.

Η μάχη για τον τίτλο είναι μεταξύ των 2 Σίτι και Τσέλσι και ακόμα έχουμε δρόμο…

Στα στατιστικά του αγώνα, η Σίτι είχε το πάνω χέρι στην κατοχή μπάλας με 70% και 22 σουτ τα οποία τα 10 εξ αυτών ήταν εντός εστίας. Η κακή παράδοση που έχουμε με τη Σίτι μεγάλωσε κι άλλο έχοντας σε 20 αγώνες 20 ήττες!!!!

Επόμενο ματς είναι κόντρα στην Τσέλσι για τα προημιτελικά του FA Cup, αυτός ο αγώνας είναι ο αγώνας της χρονιάς μας μέχρι τον επόμενο, αν πάμε στα ημιτελικά. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα έχει λήξει για εμάς, έχοντας σχεδόν εξασφαλισμένη τη διατήρηση μας στη WSL.

O αγώνας θα διεξαχθεί στο Walton Hall Park την Κυριακή 10 Μαρτίου και ώρα 15.00 (ώρα Ελλάδος).

Πιστεύουμε στα θαύματα; Ναι… COYB

αφησε ενα σχολιο