1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Αυτή την εβδομάδα αναμένεται η συνάντηση των ανθρώπων της Πρέμιερ λιγκ με αυτούς της 777partners.

 Ο συνιδρυτής της εταιρίας που φιλοδοξεί να γίνει ιδιοκτήτρια της Έβερτον ο Josh Wander, ήταν και πάλι παρών το Σάββατο καθώς η ομάδα του Sean Dyche γνώρισε στην ήττα από την Γουέστ Χαμ. Η συνάντηση πρόσωπο με πρόσωπο που προγραμματίζεται για αυτήν την εβδομάδα δεν αναμένεται να αποφέρει άμεση απόφαση, αλλά αντιθέτως θεωρείται ως ευκαιρία να διερευνηθούν τα ζητήματα που επί του παρόντος εμποδίζουν μια απόφαση.

 Υπάρχει η πεποίθηση γύρω στο 777partners ότι η εταιρία έχει ήδη δώσει επαρκείς απαντήσεις στο τεστ Ιδιοκτητών και Διευθυντών της Premier League, αν και ο διευθύνων σύμβουλος του πρωταθλήματος Richard Masters άφησε να εννοηθεί το αντίθετο όταν ρωτήθηκε από πολιτικούς νωρίτερα φέτος.

 Η εταιρεία έχει παράσχει οικονομική υποστήριξη στον σύλλογο ενώ η διαδικασία έχει ολοκληρωθεί, δεσμεύοντας μόλις 200 εκατομμύρια £ μέχρι στιγμής. Η Premier League είναι το τελευταίο ουσιαστικό εμπόδιο για την προσφορά, η οποία πέρασε από τον έλεγχο της Αρχής Οικονομικής Συμπεριφοράς πριν από τα Χριστούγεννα.

αφησε ενα σχολιο