1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ

 Το 2022/23 όπως και να εξελιχθεί η μάχη του υποβιβασμού, καταλαβαίνουμε ότι η Έβερτον θα είναι μια αρκετά διαφορετική ομάδα. Αυτό είναι έτσι και αλλιώς δεδομένο αν τυχόν η ομάδα υποβιβαστεί. Όλα δείχνουν όμως πως αυτό αναμένεται να συμβεί και αν η ομάδα παραμείνει στην Πρέμιερ λιγκ.

 Η αντίδραση από την διοίκηση μοιάζει απολύτως λογική, μια και σε 6 χρόνια έχουν δαπανηθεί μόνο για μεταγραφές πάνω από 550 εκατομμύρια λίρες. Οι περισσότεροι παίκτες απολαμβάνουν πλουσιοπάροχα συμβόλαια που αρκετά από αυτά μπορούν να συγκριθούν με αυτά τις πρώτης 6αδας, αλλά τα αποτελέσματα είναι απογοητευτικά. Συνεπώς μια ανανέωση της ομάδας με παίκτες πεινασμένους και με μεγαλύτερο κίνητρο μοιάσει λογική.

 Υπάρχει βέβαια και η πλευρά των παικτών που σίγουρα δεν θέλουν να βρίσκονται σε μια ομάδα που παλεύει για να αποφύγει τον υποβιβασμό και είναι λογικό η κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα αλλά και οι αλλοπρόσαλλες κινήσεις και αποφάσεις της διοίκησης να μην εμπνέουν καμία εμπιστοσύνη για το μέλλον.

 Όλα τα πρωτοκλασάτα ονόματα της ομάδας  συνδέονται με μεταγραφικά σενάρια. Ο Richarlison όπως και ο Allan γράφεται πως έχουν βάλει τους εκπροσώπους τους να τους βρουν ομάδα. Ο Calvert-Lewin ενδιαφέρει έντονα την Άρσεναλ και την Νιουκάστλ. Ο Pickford την Τότεναμ και την Νιουκάστλ. Ακόμα και για τον Doucoure διαβάσαμε μεταγραφικά σενάρια.

 Αυτά φυσικά είναι τα λαμπερά ονόματα που μπορούν αν φύγουν πιο εύκολα από την ομάδα. Η Έβερτον της επόμενης σεζόν φέρεται πως με τίποτα δεν θέλει παίκτες όπως ο Andre Gomez ,Joao Virginia, Jean Phillipe Gbamin. Ακόμα αμφίβολο είναι το μέλλον μερικών ακόμα παικτών του ρόστερ. Φήμες ίσως υπερβολικές γράφουν ακόμα και για απομάκρυνση του Frank Lampard ασχέτως αν αυτός θα έχει οδηγήσει την ομάδα στην παραμονή.

 Δεδομένο πρέπει να θεωρείται ότι είναι δύσκολο ως επικίνδυνο να αλλάξει όλη η ομάδα, όμως η Έβερτον της επόμενης σεζόν δεν θα έχει σχέση με την φετινή ομάδα.

αφησε ενα σχολιο