1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ

ΜΙΑ ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΤΟΝΗ ΦΗΜΗ

 Η Έβερτον ανακοίνωσε την επέκταση του συμβολαίου του 23χρονου τερματοφύλακα Joao Virginia την ίδια στιγμή που μια έντονη φήμη για μια παλιά καραβάνα μοιάζει ολοένα και πιο πιθανόν να συμβεί.

 Ο 23χρονος Πορτογάλος τερματοφύλακας ήρθε στην Έβερτον από την Άρσεναλ τον Αύγουστο του 2018. Ο Virginia είχε κάνει τρεις εμφανίσεις με την Έβερτον μια για την Πρέμιερ λιγκ,μια για το κύπελλο και μια για το λιγκ καπ. Ο διεθνής της Πορτογαλίας κάτω των 21 ετών έχει πάει ως δανεικός στις Ρέντινγκ, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και στην Ολλανδική Καμπουρ. Μετά την υπογραφή της επέκλτασης του συμβολαίου του που θα τον κρατήσει στην ομάδα μέχρι το 2025 δήλωσε “Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην Έβερτον και είναι μια εξαιρετική στιγμή για εμένα και την οικογένειά μου να υπογράψουμε αυτό το νέο συμβόλαιο. Είναι ωραίο που επιστρέφω στο Finch Farm και ανυπομονώ για τη σεζόν. Πολλά έχουν αλλάξει από τότε που έλειπα ως δανεικός την περασμένη σεζόν. Υπάρχουν νέοι παίκτες και νέος προπονητής, οπότε είναι σαν μια νέα αρχή

  Είναι γνωστό ότι η Έβερτον ψάχνει για έναν παίκτη να καλύψει την αριστερή πλευρά και ίσως αυτός να είναι ο Ashley Young παρόλο που από χθες μπήκε στα 38 του χρόνια έκανε αρκετές εμφανίσει στην Άστον Βίλα την περασμένη σεζόν τις περισσότερες μάλιστα ως βασικός. Καλύπτοντας πότε την δεξιά και πότε την αριστερή πλευρά της άμυνας. Ο Ashley Young έχει μια πλούσια καριέρα παίζοντας στην Γουότφορντ, την Άστόν Βίλα, την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Ιντερ πριν επιστρέψει στην Άστον Βίλα από την οποία έμεινε ελεύθερος πριν λίγο καιρό πολλές ομάδες της Πρέμιερ λίγκ και τις Τσάμπιονσιπ του έχουν προτείνει συμβόλαιο αλλά αυτός μέχρι στιγμής έχει απορρίψει όλες τις προτάσεις.

  Σύμφωνα με τον ρεπόρτερ της ομάδας Alan Myers, οι μπλε βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Young για μια μετακόμιση στο Merseyside, χωρίς να έχει ληφθεί απόφαση, αν και η Έβερτον είναι φαβορί σε αυτή τη φάση. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά για την εμπειρία του Young που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα, κύπελλο,Λιγκ καπ και Europa league με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και πρωτάθλημα στην Ιταλία με την Ίντερ. Η ηλικία του είναι αρκετά προχωρημένη αλλά ακόμα και στα ποδοσφαιρικά του γεράμματα παραμένει μια ηγετική προσωπικότητα που θα μπορούσε να προσθέσει κάποια ποιοτικά λεπτά στον αγωνιστικό χώρο, σίγουρα σε μεγαλύτερο βαθμό από τον προκάτοχό του Ruben Vinagre.

Ακολουθεί η καρτέλα του παίκτη στο Whoscored και ένα βίντεο με στιγμές από την καριέρα του.

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο