1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΕΡΝΑΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ- ΣΤΗΝ

ΠΕΡΝΑΕΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ- ΣΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΑ Η ΟΜΑΔΑ

 Η Έβερτον είναι ένα βήμα από την πρώτη της φετινή προσθήκη, μια και σήμερα αναμένεται να περάσει ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο με την Έβερτον. Την ίδια στιγμή η υπόλοιπη ομάδα βρίσκεται στην Ελβετία.

 Ο Ashley Young όπως γράφαμε και στο χθεσινό μας άρθρο, οι φήμες για υπογραφή συμβόλαιου ήταν αρκετά έντονες. Τελικά ο 38χρονος μπακ θα υπογράψει με την ομάδα μας ο πλάγιος μπακ που έμεινε ελεύθερος από την Άστον Βίλα πριν λίγες μέρεα καθώς δεν ανανεωθηκε το συμβόλαιο του. Σύμφωνα με το δημοσιογράφο Alan Myers αναμένεται να περάσει ιατρικά τέστ σήμερα και να υπογράψει συμβόλαιο με την ομάδα μας. Οι απόψεις διίστανται σχετικά με την διάρκεια του συμβολαίου με κάποια site να γράφουν για ένα χρόνο και κάποια άλλα για 1+1 χρόνο.

 Ο Ashley Young αναμένεται αν περάσει τα τέστ να γίνει το πρώτο απόκτημα του συλλόγου αυτό το καλοκαίρι και  να ενσωματωθεί στην ομάδα του Sean Dyche για την προετοιμασία στην Ελβετία που ήδη βρίσκεται το υπόλοιπο γκρουπ αυτή την εβδομάδα. Την Παρασκευή η Έβερτον θα παίξει τον πρώτο της φιλικό αγώνα με την Ελβετική Σταντ Νιόν.

Η ομάδα που βρίσκεται ήδη στην Ελβετία αποτελείται από τους:

Ryan Astley
Dominic Calvert-Lewin
Tom Cannon
Billy Crellin
Dele
Lewis Dobbin
Abdoulaye Doucoure
Ben Godfrey
Andre Gomes
Idrissa Gana Gueye
Liam Higgins
Mackenzie Hunt
Alex Iwobi
Michael Keane
Katia Kouyate
Andy Lonergan
Neal Maupay
Dwight McNeil
Stanley Mills
Francis Okoronkwo
Amadou Onana
Tyler Onyango
Nathan Patterson
Jordan Pickford
James Tarkowski
Joao Virginia
Lewis Warrington
Reece Welch

αφησε ενα σχολιο