1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗ

ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΤΥΧΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

 Όσο και να ψάξουμε μάλλον δεν θα βρούμε καλύτερο τίτλο από αυτόν της παιδικής σειράς βιβλίων, “Μια σειρά από ατυχή γεγονότα”. Η φετινή κατάρα που κυνηγάει την Έβερτον δείχνει άνευ προηγουμένου, με τους συνεχείς τραυματισμούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλον και παίκτες να τραυματίζονται ακόμα και στην προθέρμανση πριν την έναρξη του αγώνα.

 Η Έβερτον δέχθηκε ένα νέο χτύπημα με τον τραυματισμό του Donny van de Beek στον μηρό, πριν από τη έναρξη του αγώνα με τη Γουέστ Χαμ. Ο Ολλανδός αρχικά ήταν μέσα στην αρχική ενδεκάδα της ομάδας από τον Frank Lampard. Ωστόσο, ο μέσος τραυματίστηκε στον μηρό του κατά τη διάρκεια της προθέρμανσης των μπλε στο London Stadium. Όπως είδαμε αντικαταστάθηκε στην αρχική ενδεκάδα της Έβερτον, από τον Mason Holgate.

 Η Έβερτον επιβεβαίωσε επίσης γιατί οι Seamus Coleman, Nathan Patterson και Andre Gomes έλειπαν από το παιχνίδι. Ο Coleman είναι άρρωστος και ο Andre Gomez είναι τραυματίας. Ο δε Patterson γύρισε τον αστράγαλό του στην προπόνηση προχθές, κάτι που είναι απογοητευτικό καθώς όπως είπε ο Lampard βρίσκονταν σε πολύ καλή κατάσταση μετά τη διεθνή διακοπή και θα έκανε το ντεμπούτο του στην Premier League  .

αφησε ενα σχολιο