1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ

ΜΙΑ ΦΙΛΙΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΗΜΗ

 Φιλική ισοπαλία σε ένα παιχνίδι χωρίς κάμερες, κεκλεισμένων των θυρών και υπό μάλλον ασυνήθιστη μυστικότητα, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Έβερτον έπαιξαν στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του Μάντσεστερ. Την ίδια στιγμή  κυκλοφορεί έντονα μια φήμη που αφορά τον Salomon Rondon.

 Σύμφωνα με την Ισπανική Marca, o Salomon Rondon είναι έτοιμος να φύγει από τον σύλλογο τον Ιανουάριο. O επιθετικός από την Βενεζουέλα, θέλει να τερματίσει τη συμβόλαιο του με τον σύλλογο. Έχει αγωνιστεί ελάχιστα υπό τον Lampard και πιστεύει ότι πρέπει να πάει αλλού για να βρει αγωνιστικό χρόνο. Ο 33χρονος επιθετικός θεωρείται ότι ενδιαφέρει συλλόγους από Αγγλία, Ιταλία, Ισπανία, Πορτογαλία και Τουρκία και πιθανότατα θα αποχωρήσει από το Γκούντισον Παρκ τον Ιανουάριο.

 

Σχεδόν τίποτα δεν γνωρίζουμε για το φιλικό που έπαιξε η Έβερτον στο Κάρινγκτον, το προπονητικό κέντρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την Τετάρτη το βράδυ. Δεν γνωρίζουμε ούτε τους σκόρερ,ούτε καν ποιοι αγωνίστηκαν.Ο Lampard, εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία για να φτιάξει τη φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών που είχαν ένα μικρό διάλειμμα μετά την περιοδεία στην Αυστραλία τον περασμένο μήνα. Το παιχνίδι θεωρήθηκε και από τις δύο πλευρές ως προπονητική άσκηση και όχι ως φιλικό.Έτσι το μόνο που έγινε γνωστό ήταν ότι έληξε 1-1, βέβαια ελαχίστη σημασία έχει καθώς το ζητούμενο είναι να είναι έτοιμη η ομάδα για το παιχνίδι με την Γούλβς την δεύτερη μέρα των Χριστουγέννων.

αφησε ενα σχολιο