1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ

ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΓΗΠΕΔΟ

 Οι Greek-toffees, η ελληνική λέσχη φίλων της Έβερτον θα έχει σταθερή και μόνιμη παρουσία στο νέο γήπεδο της ομάδας που κατασκευάζεται στο Bramley Moore dock

 Μετά από ομόφωνη απόφαση του διοικητικού συμβουλίου των Greek-toffees αποφασίστηκε και πραγματοποιήθηκε ήδη η πληρωμή για την τοποθέτηση μια γρανιτένιας πλάκας όπου θα αναγράφεται το όνομα της λέσχης μας, η ημερομηνία ίδρυσης και το ρητό FOREVER BLUES.

  Αυτό έγινε στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της ομάδας που λέγεται Everton Way. Έτσι θα ονομάζεται ένας πλακόστρωτος δρόμος στο νέο γήπεδο από γρανιτένιες πλάκες. Ένας δρόμος ο οποίος γιορτάζει και τιμάει την ταυτότητα, τα επιτεύγματα της Έβερτον και τους μεγαλύτερους παίκτες που εκπροσώπησαν τον σύλλογο. Η Έβερτον έδωσε την δυνατότητα έναντι αμοιβής και στους φίλους της και φυσικά σε λέσχες φίλων της να παραγγείλουν και να τοποθετηθούν χιλιάδες εξατομικευμένες πλάκες που γιορτάζουν γέννες, γάμους, επετείους και αγαπημένα πρόσωπα.

 Ως δ.σ της λέσχης αποφασίσαμε ότι η παρουσία μια γρανιτένιας πλάκας των Greek-toffees είναι επιβεβλημένη στο νέο γήπεδο. Αν και σε πρώτη φάση όταν ο Everton Way ανακοινώθηκε χάσαμε την ευκαιρία όταν πριν μέρες ανακοινώθηκε η επέκταση του αποκτήσαμε την δικιά μας πλάκα στο νέο γήπεδο της Έβερτον.

 Με την παράδοση του νέου γηπέδου σε χρήση, όσοι ταξιδέψουμε στο Λίβερπουλ θα χαρούμε και να φωτογραφηθούμε με την γρανιτένια πλάκα των Greek-toffees με τους Έλληνες Έβερτόνιανς θα έχουμε ανεξίτηλο το σημάδι μας στο νέο γήπεδο της ομάδας

 

αφησε ενα σχολιο