1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

 Διαβάστε στα νέα στα γρήγορα. Τους 2 δανεισμούς που ανακοινώθηκαν. Τι συμβαίνει με τον Idrissa Gueye; Σε ποιόν επιθετικό έκανε πρόταση η Έβερτον παρά την απόκτηση του Maupay; Πως αιτιολόγησε ο Lampard τον δανεισμό του Dele Alli;

Νiels Nkounkou: Ο 21ετών Γάλλος αριστερός μπακ δεν υπολογίζεται από τον Lampard για την φετινή σεζόν και μετά τον περσινό του δανεισμό στην Στανταρ Λιέγης, πάει δανεικός στην Κάρντιφ και την Τσάμπιονσιπ. Το συμβόλαιο του νεαρού τελειώνει στο τέλος της σεζόν διαβάσαμε φήμες πως θα ανανεωθεί αλλά τίποτα επίσημο δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί.

 Jean Philippe-Gbamin: Μοιάζει λίγο αστείο, αλλά ο παίκτης που αγοράστηκε ως ο αντικαταστάτης του Idrissa Gueye φεύγει δανεικός για να επιστρέψει στην θέση του όπως όλα δείχνουν ο Idrissa Gueye. Μετά τον περσινό δανεισμό στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας φέτος πάει ως δανεικός στην πρωταθλήτρια Τουρκίας Τραμπζονσπορ.

 

 

 Όλο έρχεται και ποτέ δεν φτάνει ο Idrissa Gueye. Η Έβερτον έχει «ξαναρχίσει» τις διαπραγματεύσεις για μια συμφωνία για τον μέσο της Παρί Σεν Ζερμέν, Ιντρίσα Γκουέι, σύμφωνα με την L’Equipe. Ο 32χρονος είχε συνδεθεί έντονα με την επιστροφή του στο Γκούντισον Παρκ νωρίτερα αυτό το μήνα, αλλά τα προβλήματα μεταξύ του παίκτη και της  ομάδας του που πιστεύεται ότι αφορούσαν αποζημίωση απόλυσης εμπόδισαν τη συμφωνία. Στην Έβερτον, εν τω μεταξύ, έδωσαν προτεραιότητα σε άλλους παικτες με τον Amadou Onana και τον Neal Maupay να έρχονται στην ομάδα. Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφορεί και μια φήμη ότι η Παρί ζητάει χρήματα από την Έβερτον για να πάει ο παίκτης στην Αγγλία, αλλά όχι από τις Σπορτιγκ Λισαβόνας και Πόρτο που έδειξαν ενδιαφέρον, κάτι που δεν βγάζει νόημα.

 Σύμφωνα με το 90 min, η Έβερτον πλησιάζει και στην απόκτηση του Ben Brereton Diaz πριν από τη μεταγραφική προθεσμία του καλοκαιριού, καθώς ο Frank Lampard κοιτάζει βασικές επιθετικές ενισχύσεις. Η Μπλάκμπερν Ρόβερς  είναι ανοιχτή στην αποδοχή της πρότασης της ομάδας αξίας 20 εκατομμυρίων λιρών, ειδικά μια και το συμβόλαιο του επιθετικού τελειώνει τον Ιούνιο του 2023.

 

 

 Ο Frank Lampard ρωτήθηκε για τον δανεισμό του Dele Alli στην Μπεσίκτας και έδωσε απαντήσεις σχετικά. Ο προπονητής της ομάδας μας είπε ” Κοιτάξτε, έχω μεγάλη ενσυναίσθηση για την πορεία της καριέρας του κατά μία έννοια, γιατί είναι ξεκάθαρο – δεν χρειάζεται να το ντύσω με κανέναν τρόπο”, είπε.Έτσι, έχοντας συνεργαστεί στενά μαζί του για μια περίοδο, πρέπει να πω ότι χρειάζεται πραγματικά να κατανοήσει τη σχέση της προπόνησης και της εστίασης στο υψηλότερο επίπεδο, με το τι σημαίνει αυτό για την απόδοση του. Ξέρω πραγματικά σε προσωπικό επίπεδο τι μπορεί να κάνει η προπόνηση και η εστίαση, και αυτό είναι κάτι που πρέπει πραγματικά να λάβει υπόψη του.”

 

 

 

αφησε ενα σχολιο