1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

ΝΕΑ ΣΤΑ ΓΡΗΓΟΡΑ

Η ημερομηνία της ακρόασης που ορίστηκε.Ο πρώτος σημαντικός συνεργάτης για το νέο γήπεδο. Οι αηδίες που κουραστήκαμε να ακούμε.Ο  Η νέα φανέλα και το μέλλον του Tom Davies και άλλα. Στα νέα στα γρήγορα.

 Ορίστηκε» η ημερομηνία για την ακρόαση της ανεξάρτητης επιτροπής για τις υποτιθέμενες παραβιάσεις της Έβερτον, των κανονισμών για τα κέρδη και τη βιωσιμότητα της Premier League. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί στις 25 Οκτωβρίου, σύμφωνα με τον Guardian και τους Times. Το χρονοδιάγραμμα για την ολοκλήρωσή της διαδικασίας είναι άγνωστο δεδομένου ότι δεν υπάρχει προηγούμενο στην Πρέμιερ Λιγκ. Η περίοδος της κατηγορίας, για την οποία κατηγορείτε η ομάδα όπως γράφουν οι Times  είναι σχετικά με ένα φορολογικό ζήτημα σε σχέση τα δάνεια για την κατασκευή του νέου γηπέδου στο Bramley Moore dock την σεζόν 2021.22. Στην Έβερτον έχουν αρνηθεί και παραμένουν βέβαιοι ότι δεν θα υπάρχει πρόβλημα σχετικά με τις κατηγορίες με την ομάδα δηλώνει πανέτοιμη να αμυνθεί σθεναρά ενάντια στις κατηγορίες.

 

 Το κλασικό ηλίθιο δημοσίευμα επανήλθε ξανά όχι φυσικά ότι μας έλειψε. Η Έβερτον φέρεται να αντιμετωπίσει νομικές ενέργειες από τέσσερις αγγλικούς συλλόγους για φερόμενη παραβίαση των κανόνων του Οικονομικού Fair Play της Premier League. Σύμφωνα με τον Guardian, η Λέστερ Σίτι, η Λιντς Γιουνάιτεντ, η Σαουθάμπτον και η Μπέρνλι θα οδηγήσουν την Έβερτον στα δικαστήρια στις 25 Οκτωβρίου. Τώρα το πως μπορεί να σταθεί νομική ενέργεια αν δεν έχεις καταδικαστεί; Ας μας το απαντήσουν οι φωστήρες που σκέφτηκαν αυτό το ρεπορταζ.

 

 

  H Έβερτον έκανε την πρώτη της σημαντική υπογραφή σε σχέση με το νέο γήπεδο συνεργαζόμενη με την παγκόσμια εταιρεία ζωντανής ψυχαγωγίας Ticketmaster. Οι μπλε έχουν προγραμματιστεί να μετακομίσουν στο νέο τους στάδιο 52.888 θέσεων στο Bramley-Moore Dock κατά τη διάρκεια της σεζόν 2024/25 και έχουν υπογράψει μια πολυετή συμφωνία με την Ticketmaster ως συνεργάτη τους για τη σεζόν 2023/24, την τελευταία πλήρη σεζόν στο Goodison Park. Η Άρσεναλ και η Τότεναμ είχαν συνεργαστεί και οι δύο με την Ticketmaster στο παρελθόν μέσω των δικών τους μετακομίσεων στα νέα τους γήπεδα. Η νέα συνεργασία σημαίνει επίσης ότι, από την επόμενη σεζόν, οι οπαδοί της Έβερτον θα μπορούν να χρησιμοποιούν την τεχνολογία Ticketmaster όταν αγοράζουν εισιτήρια μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου, συμπεριλαμβανομένου του 3D Virtual Venue, ενός εργαλείου που έχει σχεδιαστεί για να βελτιώνει την εμπειρία χρήστη κατά την επιλογή εισιτηρίων αγώνα.

  Η νέα φανέλα της Έβερτον για τη σεζόν 2023/24 έχει καθυστερήσει λόγω της μάχης του συλλόγου για να αποφύγει τον υποβιβασμό μάχη που δυσκόλεψε τους μπλε να σφραγίσουν συμφωνίες χορηγίας. Οι περισσότερες ομάδες στην Πρέμιερ Λιγκ έχουν ήδη αποκαλύψει τις φανέλες τους για τη νέα σεζόν, με πολλές να βγαίνουν προς πώληση στις αρχές του μήνα. Ωστόσο, οι μπλε είναι μια από τις λίγες ομάδες της κατηγορίας που δεν έχουν ακόμη κυκλοφορήσει ούτε εντός ούτε εκτός έδρας φανέλες για την επόμενη σεζόν. Στο τελευταίο φόρουμ οπαδών της Έβερτον την 1η Ιουνίου, οι υπεύθυνοι του συλλόγου αντιμετώπισαν την απογοήτευση των οπαδών και αργότερα επιβεβαίωσαν ότι και οι 2 νέες φανέλες θα κυκλοφορήσουν εγκαίρως για το τέλος της σχολικής περιόδου στο Ηνωμένο Βασίλειο. Αυτή η ημερομηνία είναι συνήθως κάπου στα μέσα ως τα τέλη του Ιουλίου.

 Ο Tom Davies πρόκειται να ξεκινήσει συνομιλίες για συμβόλαιο με την Έβερτον, αλλά η γενική αίσθηση είναι ότι ο μέσος θα φύγει αυτόν τον μήνα, σύμφωνα με το Football Transfers. Στον 24χρονο Άγγλο μέσο, ο οποίος τελείωσε το συμβόλαιό του  αυτό το καλοκαίρι και ξεκίνησε μόλις τέσσερα παιχνίδια στην Πρέμιερ Λιγκ την περασμένη σεζόν, προσφέρθηκε νέο συμβόλαιο.Ωστόσο, ο Davies ενδιαφέρει ομάδες τόσο από την Πρέμιερ Λιγκ όσο και από την Τσάμπιονσιπ και γράφεται πως αναζητάει περισσότερο χρόνο στο γήπεδο.

 Ένταση πυροδοτεί η παραμονή του Bill Kenwright στην προεδρική καρέκλα ‘εστω και αν εικάζεται πως είναι προσωρινή. Η Έβερτον σε επίσημη ανακοίνωση της στις 5 το απόγευμα της Δευτέρας γνωστοποίησε ότι η διευθύνων σύμβουλος, Denise Barrett-Baxendale, ο οικονομικός διευθυντής, Grant Ingles και ο θρύλος του κλαμπ, μη εκτελεστικός διευθυντής Graeme Sharp, είχαν εγκαταλείψει τους ρόλους τους. Η Έβερτον στην συνέχεια της ανακοίνωσης έλεγε πως «θα γίνει δήλωση σχετικά με τους προσωρινούς διορισμούς και το μέλλον του προέδρου τις επόμενες 48 ώρες». Όμως κατάφερε να χάσει τη δική της προθεσμία για την ανακοίνωση σχετικά με τη θέση του προέδρου. Κάτι που δημιουργεί νέο αναβρασμό στις τάξεις των φίλων της ομάδας. Η ενωμένη δράση από διάφορες λέσχες της ομάδας AllTogetherNow προέτρεψε τον Moshiri να προχωρήσει σε άμεση απομάκρυνση του προέδρου του συλλόγου ο οποίος όπως γράφουν υπήρξε ο πιο αποτυχημένος πρόεδρος στην ιστορία μας. Ο Kenwright περιέγραψε την Δευτέρα στο επίσημο site της ομάδας την ανακοίνωση της αποχώρησης των μέλων του Δ.Σ «Ως ένα σπουδαίο συμβούλιο». Με την AllTogetherNow να απαντάει άμεσα πως “Αυτό το «εξαιρετικό συμβούλιο» μας άφησε σε μια επικίνδυνη οικονομική θέση με συνεχή κακή λήψη αποφάσεων, αφήνοντας τον σύλλογο σε δεινή κατάσταση με μια δικαστική υπόθεση F.F.P να κρέμεται πάνω από τα κεφάλια μας. Μας έχουν φέρει ακόμα μηδέν τρόπαια και δύο συνεχόμενες μάχες υποβιβασμού”

αφησε ενα σχολιο