1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟ ΦΟΡ

ΦΗΜΕΣ ΓΙΑ ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟ ΦΟΡ

Νέος στόχος για την επιθετική γραμμή της Έβερτον είναι ο Κολομβιανός επιθετικός Alfredo Morelos .

 Ο 26χρονος επιθετικός έχει περάσει τα τελευταία έξι χρόνια στη Ρέιντζερς, όπου έχει γίνει ο αγαπημένος των οπαδών της ομάδας. Τον περασμένο μήνα επιβεβαιώθηκε ότι δεν θα επεκτείνει την παραμονή του στον σύλλογομια και δεν τα βρήκαν στο οικονομικό.Το συμβόλαιο του ολοκληρώθηκε και ο επιθετικός μπορεί να αποκτηθεί ως ελεύθερος. Ο Morelos από την στιγμή που πήγε στην Ρέιντζερς το 2017, έχει εκτοξεύσει την αξία του μια και έχει σκοράρει 124 γκολ και έχει δώσει ακόμα  58 ασίστ σε 269 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις βοήθησε να επιστρέψει η ομάδα στην κατάκτηση του ντάμπλ το 2021.

 Την σεζόν που τελείωσε ο Morelos πέτυχε 12 γκολ και 5 ασίστ σε 45 εμφανίσεις. Η Έβερτον δεν είναι η μοναδική ομάδα που ενδιαφέρεται μια και τουλάχιστον άλλες 4 ομάδες σύμφωνα με δημοσιεύματα που προέρχονται από την Κολομβία θέλουν να αποκτήσουν τον παίκτη.Με την Σεβίλλη, Κάντιθ, Φενέρμπαχτσε και Νότιγχαμ Φόρεστ να αναφέρονται ως πιθανοί προορισμοί για τον Κολομβιανό.

 Ακολουθούν παρακάτω τα χαρακτηριστικά του παίκτη σύμφωνα με το Whoscored.com και ένα βίντεο με όλα τα γκολ του την σεζόν 2021/22.

 

αφησε ενα σχολιο