1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ

ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΟΥΗΔΟ

 Σε πρόσφατη έντυπη έκδοση, η Πορτογαλική A Bola γράφει πως η Έβερτον έχει υποβάλει προσφορά για την απόκτηση του επιθετικού της Κόβεντρι, Viktor Gyokeres. 

 Ο Gyokeres. τελείωσε μια εντυπωσιακή σεζόν στην Κόβεντρι με απογοήτευση καθώς οι “Γαλάζιοι ουρανοί” έχασαν την άνοδο στα πέναλτι με 6-5 στον τελικό με την Λουτον. Ο 25χρονος επιθετικός σκόραρε 22 φορές και έδωσε 12 ασίστ σε 50 αγώνες για την ομάδα των West Midlands την περασμένη σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.Μάλιστα υπάρχει μια λεπτομέρεια που θα μπορούσε ίσως να βοηθήσει την Έβερτον να αγοράσει τον παίκτη ελαφρώς πιο φθηνά, μια και το συμβόλαιο του με την Κόβεντρι ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024.

Ο Σουηδός εκτός από τα γκολ και τις ασίστ έχει και άλλα εντυπωσιακά στατιστικά στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου.Καθώς είχε μέσο όρο ανά παιχνίδι 2,9 σουτ, 1,9 πάσες κλειδιά και 2,1 ντρίμπλες. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό που γράφεται ότι τον κάνει να ξεχωρίζει είναι ο μαγικός τρόπος να δημιουργεί χώρο για τον ευατό του μέσα στην αντίπαλη περιοχή ώστε να καταφέρνει να σουτάρει η να πασάρει. Φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε για αυτόν μια και από πέρυσι το καλοκαίρι διαβάζουμε συνέχεια για τον Σουηδό επιθετικό. Όμως είναι η πρώτη φορά που κάποιο μέσο γράφει για επίσημη πρόταση.

 Η A Bola βάζει στο παιχνίδι και την Σπόρτινγκ Λισαβόνας ομάδα που όπως πρόσφατα έγινε γνωστό θα αντιμετωπίσει η Έβερτον στο Goodison park το Σάββατο 5 Αυγούστου στις 5 ώρα Ελλάδος στο τελευταίο φιλικό παιχνίδι της ομάδας πριν την έναρξη του πρωταθλήματος της Πρέμιερ λιγκ .

 Παρακάτω ακολουθεί ένα βίντεο με τα φετινά κατορθώματα του Σουηδού επιθετικού με την φανέλα της Κόβεντρι.

 

 

 

 

 

αφησε ενα σχολιο