1. Αρχική
  2. /
  3. Άρθρα
  4. /
  5. ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟ ΦΟΡ

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΕΓΑΛΕΖΟ ΦΟΡ

 Τα δημοσιεύματα από την Ιταλία γράφουν ότι η Έβερτον παρακολουθεί έναν Σεννεγαλέζο φορ για τον οποίο είχαμε διαβάσει οτι ενδιαφέρει την ομάδα και τον περασμένο Ιανουάριο.

  Ο 26χρονος Boulaye Dia ήταν την σεζόν που τελείωσε ο βασικός φόρ της Σαλερνιτάνα και λέγεται ότι είναι ξανά στόχος της Έβερτον και πιθανώς και άλλων ομάδων. Ο Dia ήταν ένας παίκτης που διαβάζαμε ότι ήταν στην ατζέντα της Έβερτον και τον Ιανουάριο, καθώς ο σύλλογος προσπαθούσε απεγνωσμένα να προσθέσει έναν επιθετικό σε μια ομάδα που είχε σαφέστατα προβλήματα στο σκοράρισμα την περασμένη σεζόν.

 Λαμβάνοντας υπόψη την απίστευτη χρονιά που έκανε σκοράροντας 16 γκολ και δίνοντας 6 ασίστ σε 33 αγώνες, δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η Ιταλική ομάδα αναμένεται να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς των 12 εκατομμυρίων ευρώ από την Βιγιαρεάλ. Όμως δεν θεωρείτε απίθανο να προσπαθήσει να εξαργυρώσει άμεσα την ονειρική σεζόν που έκανε στην  σελίδα δύο της χθεσινής Corriere dello Sport περιγράφει πώς μια μακρά λίστα συλλόγων ενδιαφέρονται σοβαρά να υπογράψουν τον Dia αυτό το καλοκαίρι, με τις ομάδες της Serie A να είναι η Ρόμα, η Λάτσιο, η Νάπολι και η Φιορεντίνα. Ενώ και στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει προσελκύσει ενδιαφέρον καθώς εκτός από την Έβερτον, η Γουέστ Χαμ και η Μπέρνλι είναι γνωστό ότι ενδιαφέρονται.

 Δείτε παρακάτω τα χαρακτηριστικά του παίκτη στο Whoscored και ένα βίντεο με τα φετινά του κατορθώματα στην Ιταλική Σεριε Α.

 

αφησε ενα σχολιο